Ultima actualizare: azi, 16:35

Naţionale

VIDEO. Imagini de la Urgențe. Raed Arafat: ,,Vă arată situația reală din interiorul spitalelor”

Raed Arafat a făcut public pe pagina sa de Facebook un clip care surprinde imagini de la Unitățile de Primire Urgențe din ultima perioada, acolo unde ajung tot mai mulți pacienți în stare delicată din cauza infectării cu Covid-19.

Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență (DSU) a avut și un mesaj pe care l-a scris în dreptul imaginilor. Arafat i-a îndemnat pe toți cei care-l urmăresc să distribuie filmul pentru a ajunge la cât mai mulți oameni.

,,Acest scurt film vă arată situația reală din interiorul sistemului medical, la nivelul unităților de primiri urgențe. Poate îl distribuiți la cât mai mulți prieteni că să înțeleagă care este realitatea, și ca să facă parte din marea echipa care încearcă să ajungă la normalitate cât mai repede. Când vorbesc de “marea echipa”, aceasta ne include pe toți, cetățeni, societate civilă și autorități locale și centrale!”, este mesajul transmis de Raed Arafat pe pagina sa de Facebook.

4 comentarii

  1. AziNu Răspunde

    Va dati seama cat de reala e imaginea, nu? Majoritatea o sa inghita galusca, asta conteaza. Ma refer la faptul ca medicii si asistentele isi dau silintza, de ma lasa pe spate. Sa vina un ziarist independent sa prezinte situatia asa cum e. Uitasem, nu are voie in spital

  2. Cetateanul Răspunde

    Ati oferit de urgenta populatiei oximetre plus D3, C si Zinc ? Stiati ca cei care au o concentratie foarte mica de D3 sunt cu 30% mai expusi riscului de a muri din orice cauza ? De zeci de ani diferiti “experti” ne spun sa ne ferim de soare, anul trecut ati terorizat populatia sa stea in casa, acum saracii oameni cu ce s-or apara ? Poate cu vaccinul …

  3. Cetateanul Răspunde

    PS Doar nu o sa se autosesizeze colegiul medicilor, doar e vorba sa se prescrie mai multe medicamente … nu e vorba de sanatatea populatiei …

    • ... Răspunde

      @Cetateanul. Cum am mai spus. Cine are impresia că statul prin măsurile impuse ne vrea binele se înșală și este naiv peste măsură. Aceste măsuri au rolul de a doza afluxul de bolnavi către locul de veci. Asta după norocul fiecăruia. Iar când vreun bolnav bate la ușa eroilor în halate albe în 99% dintre cazuri se vede în ei un număr, o rețetă (cât mai consistentă) și nu un om cu probleme de sănătate. Cred că nu spun o noutate când afirm că majoritatea companiilor pharma plătesc bine dacă un anume sau alt medicament este prescris în dauna altora. Pot să și dovedesc dar cred că știu asta și alții.
      Aveți grijă la imunitatea voastră cum puteți mai bine și evitați pe cât posibil aglomerările pentru că acolo sunt șanse să vă pricopsiți cu ceva. Nu neapărat covid. Sunt mulți care și acum duc o luptă surdă și fără rost cu apa caldă și cu săpunul.
      De imaginile postate de Arahat nici nu mai zic nimic. Aceste poze gen sfârșitul lumii deja mă lasă rece. Faptul că sistemul sanitar este așa cum este și merge din sincopă în sincopă se datorează 99% și cadrelor medicale care de zeci de ani l-au jupuit și l-au muls de unde l-au putut. Să dau exemple concrete?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.