Ultima actualizare: azi, 21:59

Locale

VIDEO. Petrecere cu lăutari, în pandemie, în județul Satu Mare

ACTUALIZARE. Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Satu Mare a reacționat în cazul chefului cu lăutari, precizând că petrecerea a fost întreruptă de polițiști, iar toate persoanele identificate au fost sancționate.

Poliția Satu Mare spune că toate persoanele ce au participat la petrecerea cu lăutari organizată weekendul trecut în localitatea Călinești-Oaș au fost amendate. Polițiștii prezenți în fața localului în care a fost organizat cheful așteptau ca toți petrecăreții să părăsească incinta.

Știrea inițială:

Petrecere cu lăutari, în pandemie. Agitație mare sâmbătă noaptea în fața unui local din județul Satu Mare. Mai multe persoane au petrecut pe cinste fără ca Poliția să-i deranjeze în vreun fel, a declarat un sătmărean, pentru PortalSM.

O petrecere cu lăutari a avut loc sâmbătă noaptea în localitatea Călinești-Oaș, iar un sătmărean care a făcut câteva filmări în apropierea localului a declarat, pentru PortalSM, că un echipaj de Poliție ce se afla în zonă i-a lăsat în pace pe petrecăreți.

,,Poliția care este în parcarea de lângă efectiv nu face nimic, polițiștii doar stau în mașină și fumează. Nu au luat nicio măsură, ba chiar se uită la ei cum ies din parcare. Poliția păzește cheful cu lăutari”, a declarat sătmăreanul.

2 comentarii

  1. Doi Răspunde

    Seful sectiei Gherta Mica a ordonat ca petrecaretii sa nu fie deranjati, iar subalternii au executat ordinul. Asa ca… vedeti-va de treaba

  2. Cetateanul Răspunde

    Asa mai merge ! Buna-dispozitie si oamenii dragi intaresc imunitatea si imbunatatesc starea generala de bine !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.