Ultima actualizare: ieri, 22:26

Naţionale

YouTube amenință cu închiderea paginii Senatului, din cauza mesajelor Dianei Șoșoacă

Camera superioară a Parlamentului a primit un avertisment de la YouTube că pagina instituţiei va fi închisă, dacă mesajele care instigă la nepurtarea măştii vor continua, a declarat preşedintele Comisiei juridice a Senatului, liberalul Iulia Scântei. Printre primele măsuri luate de YouTube se numără și ștergerea mesajelor de acest tip ale Dianei Șoșoacă.

,,Pagina YouTube a Senatului a fost închisă pentru anumite înregistrări video cu luări de cuvânt ale Dianei Şoşoacă, pentru că instigă, contrar politicii asumate de canalul respectiv, la nepurtarea măştii. (…) Pentru prima sesizare transmisă Senatului, a celor care gestionează politica YouTube online, s-a acordat un avertisment şi au fost şterse acele înregistrări video care figurau pe pagina YouTube a Senatului. A fost un termen scurt, acordat de ei, cu titlu de preaviz. S-a explicat şi motivul pentru care vor fi şterse şi că repetarea postării pe canalul YouTube a acestor mesaje video, care instigă la nepurtarea măştii, vor fi interzise cu desăvârşire, inclusiv pagina Senatului, dacă nu se va conforma”, a precizat Iulia Scântei.

Potrivit acesteia, Comisia juridică a Senatului a fost pusă în imposibilitatea de a ţine şedinţa în care să analizeze comportamentul Dianei Şoşoacă, conform solicitării Biroului permanent, care a dat curs unei cereri a Grupului parlamentar PNL. Marţi, Comisia juridică a Senatului a suspendat dezbaterea sesizării grupului PNL prin care se solicita analizarea “derapajelor” de comportament ale senatoarei.

Sursa: Digi24

36 comentarii

  1. Cetateanul Răspunde

    Mi-am sters contul, nu trebuie sa-mi spuna mie o companie ce pot sa fac sau sa spun !
    Cine a deschis la viata lui un almanache de medicina poate sa afle acolo faptul ca pandemiile au fost conduse in special de oamenii bolnavi, deci cu simptome . Omul “asiptomatic” in primul rand are o concentratie foarte mica a agentului patogen si avand un sistem imunitar functional elimina rapid infectia .

    • Cetateanul Răspunde

      Mare bou te-a fatat ma-ta!

      • Cetateanul Răspunde

        Mda, macar femeia este avocat si are si ceva ani de medicina sau asistenta medicala, nu sunt 100%, intr-un interviu pomenea si de asa ceva .
        Virusul lui peste prajit ! Cativa castiga miliarde lunar din asta in timp ce afacerile mici sunt practic distruse ! Ivermectina reduce mortalitatea cu 75%, reduce timpul de spitalizare si impiedica infectarea luata preventiv, spre exemplu intr-o familie unde un membru este infectat .
        De crezi ca Trump a initiat scoaterea SUA de sub WHO ? Si nu a recunoscut asa-zisul acord de la Paris asupra asa-ziselor schimbari climatice produse de catre om ?
        “Noua normalitate” inseamna o mare de saracie pentru foarte multi, crimele si sinuciderile vor fi ceva la fel de comun ca buna ziua, stai pana o sa reinceapa oamenii sa-si plateasca ratele .
        Masurile UCID mai multi oameni, dupa cum au dovedit oameni cu scoala, profesori si doctori !

      • Cetateanul Răspunde

        Virusul transmis trebuie sa fie prezent intr-o cantitate minima, altfel nu produce infectarea/imbolnavirea grava, astfel se explica faptul ca de multi ori intr-o familie se imbolnaveste sau infecteaza un singur membru .
        Cei bolnavi sunt bolnavi in primul rand deoarece virusul s-a replicat destul de mult, astfel ei pot sa-l transmita cu mult mai usor comparativ cu cineva care e infectat dar care nu tuseste si replicatia virala este anevoioasa .
        Poti sa investeti cu incredere in sanatate, e cea mai buna investitie !

        • ... Răspunde

          @Cetateanul. Cineva din familie ia zilnic pentru că e musai ulei de cannabis. E recomandat de medic la unele boli cronice. Să nu te gândești la prostii, e ulei de in fără alea cu prostii pentru drogați și luat de la magaziul bio. Este și se găsește. Fără rețetă se dă. Nu e ieftin, vreo 60-70 Ron cutia de 30, zilnic câte una. Întărește puternic imunitatea. Când ne-a lovit acum un an covidul că nu știam de noi (a fost chiar urât rău) deci atunci el a fost singurul care nu a avut nici pe drq cu fenomenul. Chiar ne miram cu toții! Recent am citit că în Austria s-a făcut un studiu pe bolnavi bătrâni la un azil de bătrâni cărora le-au dat ulei de in pentru întărirea imunității. Probabil unii primeau de o vreme și cineva a zis că hai să le dăm la toții. Fluierând au trecut moșnegii și babele peste! Recomand la toți, în mod serios. Nu funcționează cu pastila minune, trebuie luat regulat dar de imunitate oricum avem nevoie, nu? Nici nu mai pun întrebarea că oare de ce nu se promovează asta.😱😪🤔😤😭🤯😫😖😩
          Pentru că.
          Pentru că producătorii deja lucrează intens la o pastilă pentru tratamentul covid. Pentru că este practic este imposibil ca o lume întreagă să tot intre în lockdown și să tot aștepte altă variantă de vaccin pentru noutățile de viruși care tot vor apărea pe piață. Pur și simplu nu e fezabil.
          Cine are cap cu care mai și gândește să bage de seamă ce am spus. Restul ? Restul să stea la coadă și să aștepte mult și bine până tata Cîțu et company va rezolva pandemia asta. În acest caz să vă faceți rezerve ca pe vremuri în anii 60 în caz de război atomic. Că otoritățile se mișcă al naibii de încet și cam brownian. Cine mai știe ce e mișcarea browniană? 😱😪😲😭

    • K10r An Răspunde

      Inteligenta ta este asimptomantica, adica lipseste cu desavarsire!

  2. Cetateanul Răspunde

    Femeia instiga la normalitate ! Tot respectul !

    • Cetateanul Răspunde

      Sa-ti dea dumnezeu doar asemenea specimene in viata!

      • Cetateanul Răspunde

        Caracter are, pregatire are … nu vad care e problema … aaa … nu lasa pe altul sa gandeasca in locul ei … nu se lasa calcata in picioare …

  3. satmarean Răspunde

    Si daca ea are dreptate ? Multi specialisti in domeniu spun ca ea.

    • Cetateanul Răspunde

      Pai nu sunt specialisti “omologati” . Adica degeaba om cu reputatie impecabila de Standford face studiu, trage concluzii si afirma clar ca MASURILE UCID PE TERMEN LUNG MAI MULTI OAMENI, interesele dupa cum se vede sunt cu totul altele .
      Tu ai ai drepturi si libertati daca nu ti se aproba de catre specialistii “omologati” . Cat timp va mai dura, un an, zece, mai mult ? Tu nu ai nici un drept, intelegi ?

      • Dacus Răspunde

        Vremurile s-au schimbat , noile variante mutante de virus sunt tot mai periculoase si mortale , azi un campion mondial din Ungaria la “impins culcat ” Fekete Patrik a murit de covid ,avand 23 de ani ,sanatos verificat si cu analize ,fara doping etc .Mama sa a murit cu 2 zile mai devreme .
        Asa ca lasati aburelile ,ivermectina si alte prostii fara masti si distantare ,orice prostie propovaduita de voi duce la prelungirea pandemiei , indepartarea de viata libera ,ofera virusului de a face noi mutatii ,Romania se va redresa mai tarziu si va imprumuta tot mai multi bani ,iar noi ne infundam in datorii .Totul din cauza celor cu creierul aburit ca Cetateanul ,Altu ,Golf ,… , care influenteaza si pe altii cu gandirea slaba ,si prostii pe care le inspira din media NET.

        • Romanus Răspunde

          Parcă respectivii au temerea că totul se va sfârşi fără să-şi poată atribui acţiuni de pus beţe-n roate.

    • Cetateanul Răspunde

      Evita platformele care cenzureaza !

    • Cetateanul Răspunde

      In Texas oamenii si-au reintrat in drepturi depline . Este doar o decizie politica faptul ca oamenii nu mai drepturi, falimenteaza, nu mai au viitor si raman someri … nu exista stiinta care sa sprijine aceste masuri care UCID !

      • bacteriolog Răspunde

        Bai -ula , acolo se vaccineaza la greu , iar tu esti un amarat antivaccinist gen Sosoaca , cu creierul spalat de idei preconcepute , tu ar trebui sa ai interdictie la net.

  4. Cetateanul Răspunde

    Măsuri, măsuri, măsuri…şi care mai şi ucid… Unde se pot vedea aceste măsuri? Lumea merge la lucru, se plimbă, face aprovizionare, face drumeţii fără restricţii…aaaa, restaurantele… Mda, fără ele viaţa nu mai poate fi numită viaţă.

    • Cetateanul Răspunde

      Cum ucid masurile ?
      Da-mi voie sa-ti fac o lista scurta :
      – oamenii nu mai au acces neingradit la sanatate, mai nou asociatii ale pacientilor afirma ca circa 5000 de cardiaci mor lunar pentru ca nu beneficiaza de ingrijire si tratament,
      – educatie, efectele pe termen lung vor fi devastatoare.
      – banii atat de necesari sanatatii TUTUROR sunt sifonati prin achizitii in regim de urgenta,
      – firmele mici sunt lovite foarte tare, oamenii mai au bani doar pentru alimente si eventual medicamente, uita-te si la vanzarile de masini noi,
      – copiii abuzati de stat prin faptul ca le-au falimentat parintii. copiii saraci vor ramane pentru mult timp … saraci …
      – crime, sinucideri, oameni fara viitor,
      – scaderea natalitatii, uita-te doar la Italia, fara o afacere/job de viitor cine va mai face copii ?
      Toate de mai sus sunt EXCLUSIV PIERDERILE SOCIETATII . Unii castiga inzecit acum si au tot interesul ca aceasta nebunie sa continue cat mai mult .

      • vasilescu Răspunde

        Nu ai adaugat tinerii la care au murit parintii/parintele de covid si acum nu pot plati imprumutul la banca pentru locuinta !

  5. Romanistan citizen Răspunde

    Și eu care am crezut că Youtube amenință să închidă Senatul!?!?😱😭🤪😰
    Eu zic că era o variantă mai bună. Oricum e cam degeaba că ne guvernează cine vrea. Ba Cîțu, ba KWI, ba grupul ăsta de gestionare a pandemiei, ba secretarul de stat de la Sănătate peste capul lui Cîțu și fără știrea lui! Țara nimănui am ajuns. Rezultatul se vede!😱🤮💩

  6. Radu Bodea Răspunde

    Tu, asta de-si zice “cetateanul”, tare mi-ar placea sa ai coaie sa- ti dai numele real, ca mor de curiozitate cine poate fi asa imbecil. Sa te caute lumea pe facebook si la serviciu (pun pariu ca esti bugetar) sa-ti vada privirea aia inteligenta si sa-ti asculte ineptiile.

    • Cetateanul Răspunde

      Nu am cont pe asa-zisele retele de socializare, si culmea este ca … socializez normal . Bat la usa cuiva, sun, raspund la telefon, stam la o poveste, iesim . Deci degeaba iti dau numele ca tot nu ai ce sa “vezi” . Daca tot vrei sa sti despre mine afla ca sunt PASIONAT de sah, medicina, informatica si electronica .
      Bugetar nu am fost niciodata, nu am avut pile sa intru in “sistem” si sincer nu as fi avut ce sa caut intr-un sistem care nu serveste omul .

      • trilulilu Răspunde

        “Cercetătorii britanici” studiază și acum fenomenul că de ce se cheamă rețea de socializare ceea ce se petrece în fața unui ecran de telefon sau de calculator ori tabletă fără interacțiune fizică. Măi socializaților! Mai e puțin și uitați să mai vorbiți atâta vă DEsocializați!😱🤮😪

      • gogu Răspunde

        Si de unde atunci toate ideile tale tampite ?Le visezi dupa betie ?

    • Cetateanul Răspunde

      Nu-ti doresti si tu sa mor de covid ? Mai mai … nu va place adevarul … nu va plac faptele … studiile, cercetatorii, doctorii care striga de luni de zile disperati sa se administreze de urgenta Ivermectina …

    • Golf Răspunde

      Pentru tine sunt inepții pentru mine reprezintă realitatea și adevărul crunt pe care îl trăim.

      Radule noi vom continua să ne exprimăm opiniile liber chiar dacă tembelilor ca tine nu le convine și ar dori să ne ucidă dacă ar putea.

      Imbecilule, dorești să existe o singură opinie în lumea asta? Imbecilule, singura opinie după tine trebuie să fie pro vaccinare, pro plandemie, pro măști, pro distanțare, pro restricții, pro școala online, pro abandonare bolnavi cronici?

      Imbecilule, oaie conformistă, nu ți se vor îndeplini dorințele. Din punctul meu de vedere mai bine ai părăsi planeta împreună cu tot arborele tău genealogic. Diareie… Om nu ești.

  7. Radu Bodea Răspunde

    Nu-ti doresc nimic rau, nu asta am scris. Eram doar curios din ce tagma poti sa faci parte. Cum s-ar zice in ungureste, OK, Boomer!
    @Golf, chill, prietene, ca nu dam cu parul. Nu te ucide nimeni, ti-o faci tu, cu mana ta.

    • Cetateanul Răspunde

      Fac parte din tagma celor care isi permit sa gandesca cu datele in fata . Si datele arata clar, cel putin pentru mine, ca avem de-a face cu cea mai mare excrocherie din istorie !
      Mai putina ingrijire medicala, mai putina educatie, mai putina economie, mai putine drepturi … ce vieti salvam pe termen lung ? Nu fi naiv !

      • Cetateanul Răspunde

        Necazul e ca te irosesti in oraselul nostru in loc sa poti conversa cu mapamondul, sa le spui tuturor ce si cum. Ca-s prosti.

        • Cetateanul Răspunde

          Vezi ca mai sus tocmai ti-am DOVEDIT cum MASURILE UCID MAI MULTI OAMENI !
          Problema ta sunt eu … e bine …

          • Statistic

            Aiuritule , vezi ca in Suedia numarul mortilor este in crestere din cauza covid , acolo sunt cele mai putine masuri .Deci teoria ta este zero barat !!!!!!!

        • Cetateanul Răspunde

          Din pacate oamenii care cad victimele abuzurilor nu isi dau seama de asta ! Totul a inceput cu ‘testul” apoi a continuat cu “mort cu” nu mort de, acum “vaccinul” .

          • omul din popor

            Tu esti cel mai mare abuzator , abuzezi de postari cretine ,si de rabdarea noastra .

        • Ancuta Răspunde

          Tu esti cel mai destept ,creerul tau s-a afumat de la vitamina D si ivermectina .Ai si avantaje : de la ivermectina nu faci viermi intestinali ,purici ,raie ,si alti paraziti !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.