Ultima actualizare: azi, 11:21

Locale

OFICIAL. Poliţiştii au tras un foc în cazul de la Petea. Poliţistul rănit şi doi localnici, la spital

Poliţiştii au tras un foc de armă folosind gloanţe de cauciuc în cazul de la Petea, unde a avut loc o altercaţie între localnici. În urma incidentului, un poliţist a fost  rănit şi doi localnici au fost transportaţi la spital pentru investigaţii.

Poliţia Satu Mare a transmis o poziţie cu privire la acest caz:

“In cursul acestei seri, IPJ SM a fost sesizat prin apel 112, despre faptul ca intr-un cartier din localitatea Petea, ar exista o neintelegere, între mai multe persoane.
La fata locului s-au deplasat polițiști de ordine publica și din cadrul Serviciului Acțiuni Speciale, precum si jandarmi, pentru a aplana conflictul.
Persoanele implicate au manifestat un comportament ostil și fata de polițiști, rănindu-l pe unul dintre aceștia.
Polițiștii au executat foc de avertisment, cu gloante de cauciuc. Polițistul rănit și doi cetățeni implicati in conflict au fost transportati la spital, pentru a li se efectua investigații medicale.
Toate persoanele implicate in altercație au fost identificate și conduse la sediul Poliției.
Sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare, polițiștii efectuează verificari, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ultraj și tulburarea liniștii și ordinii publice”.

Potrivit informaţiilor PortalSM, poliţistul a fost lovit în cap cu un obiect contondent.

 

9 comentarii

  1. Satmarean Răspunde

    Urgent arestați agresorii și aruncați după gratii ani grei. Cum este posibil așa ceva ???

  2. Muresan Răspunde

    Au ajuns țiganii și borfașii să încalce legile și uniforma statului ???. Ăștia merită celemai aspre pedepse. Nesimțiti si ordinari, putori, mizerii !!!

  3. Unu Răspunde

    Urgent identificați toti cei care au fost implicați și trași la răspundere. Prezentați de îndată în fata judecătorilor. Nu e posibil așa ceva !!!

  4. Sine Cora Răspunde

    Citesc de pe portalul PRESASM ca aproximativ 50 de persoane de etnie rroma au provocat scandalul din Petea la care s-au deplasat politisti,mascati si jandarmi .Unui politist,atacat din spate, i-a fost retezata urechea…Conflictul a fost aplanat de catre politisti care au retinut mai multe persoane implicate in scandal.Asadar politistii nu merita salarii,nu merita pensii…Merita scuipati si injositi ,asa-i ?

    • Vasile Răspunde

      Esti foarte pornit pe fortele de ordine ….poti sa ne relatezi care este cauza frustrarii tale…poate te ajutam cu o consiliere psihologica gratuita ….numai ptr tine 😜

      • Sine Cora Răspunde

        Inteleg că esti mai de la țară,dar incearca să citești corect ca să intelegi și tu mesajul meu ,pentru că văd că ești destul de încet la minte !!! 😂🙈😁👍

      • Golf Răspunde

        Aceste forțe numai de ordine nu sunt. Sunt forțe de represiune…

        • @Golf Răspunde

          Daca nu-ti vezi de treaba ta sigur vor fi pentru tine “forte de represiune” ! Pentru noi restul care ne vedem de treaba si respectam legea sunt forte de ordine !!

  5. Satmarean 1 Răspunde

    @Golf. Corect

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.