Ultima actualizare: ieri, 22:15

Locale

Vizita premierului Florin Cîțu la Satu Mare, amânată!

Vizita prim-ministrului României, Florin Cîțu, în județul Satu Mare se amână. Premierul urma să vină la Satu Mare săptămâna viitoare.

Potrivit informațiilor PortalSM, vizita premierului la Satu Mare a fost reprogramată pentru data de 11 mai, deoarece săptămâna viitoare, marți, 27 aprilie, președintele României a convocat ședința CSAT.

Prim-ministrul Florin Cîțu urma să vină săptămâna viitoare în județul Satu Mare, într-o vizită de lucru, pentru a evalua stadiul investițiilor din județ.

8 comentarii

  1. x-ulescu Răspunde

    pupincuristii mai trebuie sa astepte

  2. c4s Răspunde

    momentan nu se poate taia panglica la podul de centura 🙂

  3. Eugen Răspunde

    A stat si s-a gandit ca m.ea este pregatita si satmarenii il astepta cu ea la colt,s-a consultat cu maestrul agarici cozma si a zis ca e pericol

    • Romanistan citizen Răspunde

      A încurcat biznisul lui Mîțu KWI că a convocat CSAT. Probabil trebuie să se pună de acord pe date, mă gândesc. Și ce frumos au început să scadă brusc cifrele de la noi!?!? Apoi pe ficusul de la Cotroceni îl doare undeva lateral de Paștele ortodox. El a sărbătorit deja de 2 săptămâni și ceva, nu?

  4. GemeZamfirescu Răspunde

    Cozma,ce dracu faci mă?Ti-a stricat Ioha șustele cu Câțu,suie grabnic pe cal și dai doua palme neamtului!Tu deja ai organizat protocolul cu Beny și Werner bagă CSAT-ul sa va strice chermeza!Ce naiba mă la valoarea ta…

  5. John Doe Răspunde

    Sa ramana acasa. Nu avem nevoie de sfaturile lui.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.