Ultima actualizare: azi, 11:56

Locale

Voturile au contat! Secția de Neonatologie a câștigat cele trei fotolii Kangoroo Care

Secția de Neonatologie a Spitalului Județean Satu Mare a câștigat cele trei fotolii Kangoroo Care din cadrul concursului organizat de Asociația Unu și Unu.

Un număr de 2.600 de sătmăreni au votat, iar acest lucru a făcut diferența. Din cele șase spitale participante, cel din Satu Mare a fost pe primul loc.

„Am câștigat, am câștigat!!! Va mulțumesc tuturor, este victoria unei mari echipe! Echipa secției neonatologie: asistente și medici, infirmiere, îngrijitoare curățenie. Munca voastră de zi de zi a făcut ca 2600 persoane sa ne ofere votul lor de încredere. Va mulțumesc și va doresc succes si putere de munca!! Mamici, tătici, bunici care au distribuit și au susținut secția în acest concurs! Mămicilor care au profitat de aceasta ocazie pentru a ne oferi feed-back-ul lor pozitiv sau negativ. Va asigur ca am înțeles mesajul dumneavoastra și vom continua sa schimbam lucrurile înspre bine! Asociatia Unu si Unu, va mulțumesc ca existați și ați acceptat sa va îndreptați atenția și înspre noi. Este un real câștig pentru noi! VA MULȚUMESC!!!!”, transmite Roxana Varga, șefa de secție a Secției de Neonatologie. 

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.