Ultima actualizare: ieri, 18:32
Locale

582 de persoane s-au vaccinat în cea de-a doua zi a Maratonului de Vaccinare de la Satu Mare

582 de persoane s-au vaccinat în cea de-a doua zi a Maratonului de Vaccinare din parcarea de la Satu Mare Shopping City. Oamenii s-au adunat încă de dimineață și au stat la coadă pentru a se putea vaccina.

Peste 300 de persoane s-au vaccinat ieri, în prima zi a maratonului, o medie de peste 50 de vaccinări pe oră, iar interesul oamenilor pentru această acțiune organizată în parcarea mall-ului continuă. Zeci de persoane au început să se adune în fața centrului de vaccinare încă din această dimineață, iar organizatorii se așteaptă ca astăzi numărul celor imunizați să crească.

6 comentarii

 1. Adi Răspunde

  Vai de voi , eșec total măcar dacă erau mai mulți, așa un mare eșec timp și bani irosiți. Sătmăreni nu se lasă omorâți asa de ușor .

  • valer Răspunde

   MARE PROSTALAU E FIUL MAMEI TALE…

   • valer Răspunde

    SI eu SUNT un ANIMAL prost. Se VeDe? Heeeee? Laicuri va rog frumos!

  • Alina Răspunde

   Din cauza boilor ca tine care sperie lumea!

  • Asistenta Răspunde

   Carcotasii, adeptii antivaccinisti, cei cu gandirea afectata de imbecilitatile de pe retele sociale nu fac decat sa sperie pe cei indecisi la vaccinare, asa situatia se va tot prelungi, vom scapa de masti si restrictii mai tarziu, unii vor muri, economia va suferi, alte tari o iau inainte, vecinii au deja 50% vaccinare, pana si sarbii stau mai bine. Antivaccinistii vor suferi de 2x.

 2. Alina Răspunde

  Din cauza boilor ca tine care sperie lumea!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.