Ultima actualizare: azi, 21:48

Locale

FOTO. Sătmărean păcălit la magazin! Taxat cu tot cu garanție, iar bicicleta tot defectă

Sătmărean păcălit la magazin! Taxat cu tot cu garanție, iar bicicleta tot defectă. Un bărbat şi-a cumpărat o bicicletă electrică în această primăvară de la un mare magazin cu electrice de pe strada Careiului din municipiul Satu Mare, şi după puţin timp a avut ghinionul să se strice. El a primit o garanţie de un an pentru bicicletă şi şase luni de garanție pentru acumulator.

Potrivit acestuia, cu acumulatorul trebuia să parcurgă o distanţă de 30 de kilometri, dar după câteva zile s-a descărcat complet la 8 km parcurşi. Probema cea mai gravă a fost atunci când i s-au rupt câteva spiţe şi nu s-a mai putut deplasa cu ea, astfel că a decis să îşi ceară drepturile şi să meargă cu garanţia la magazinul de unde a cumpărat bicicleta.

Cei de la magazin i-au luat bicicleta şi au trimis-o la un service din Carei, unde au ţinut-o aproape o lună de zile. Ieri, bărbatul a fost sunat să meargă la magazin să îşi ridice bicicleta, dar a avut parte de o surpriză.

“M-au sunat să merg după bicicletă şi mi-au spus că am de achitat 60 de lei. Am primit bicicleta tot aşa cum am dus-o. Cei 60 de lei erau de fapt taxa pentru constatarea defecţiunilor. Acolo scrie că nu doresc repararea, dar pe mine nu m-a întrebat nimeni. Oricum, voi depune plângere a Protecţia Consumatorului”, ne-a spus sătmăreanul păgubit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.