Ultima actualizare: azi, 19:39

Locale

APEL. O sătmăreancă luptă să își salveze mama bolnavă. Viața femeii depinde de 20.000 de euro

O sătmăreancă luptă să își salveze mama bolnavă. Viața Ceraselei Marița depinde de o intervenție chirurgicală și tratamente extrem de costisitoare. Fiica ei, Ambra, a lansat un apel emoționant pentru a strânge banii necesari.

Redăm, mai jos, apelul tinerei:

,,Sunt Ambra Roberta, am 23 de ani și sunt studentă la psihologie. Mama este o persoană care s-a sacrificat foarte mult pentru mine, iar acum e timpul meu să găsesc o soluție pentru ea. Acum câțiva ani a suferit mai multe intervenții chirurgicale renale, acesta trebuia să fie extirpat, dar medicii au sperat ca îl vor putea salva. Din păcate, de-a lungul anilor, a dus la afectarea întregii coloane vertebrale, distrugând-o cu totul.

În urma analizelor, pe lângă rinichiul care nu mai este funcțional, are și Spondiloză Multiplă. Singura soluție fiind nefrectomia (extirparea rinichiului) si laminectomia (înlăturarea unei părți a osului vertebral). Suma necesară pentru toate (intervenții, tratamente, medicamentație, transport, cazare și spitalizare) depășește 20.000€, intervențiile având loc la clinica LIVHOSPITAL, Turcia (Istanbul). Doar operația pe rinichi atingând 14.000€.

Fiind studentă, nu prea am posibilitatea de a o ajuta financiar. Am încercat să fac rost de un credit pentru studenți însă băncile nu au fonduri și pe timp de pandemie nu-mi oferă. Mama lucrează doar la program redus și totuși merge la muncă cu provocări zilnice grele. Periodic are dureri insuportabile și pentru ea este greu până și 30 de minute să stea în picioare, iar neajunsurile financiare pentru tratamente și intervenții o lasă să supraviețuiască doar cu antiinflamatoare și calmante, ceea ce este foarte crunt.

Suma este pentru noi prea mare și de aceea apelez la ajutorul vostru, oameni buni. Ajutați-mă să-mi salvez mama, doar pe ea o am alături și sunt dispusă să lupt până la capăt doar să o văd din nou zâmbind”.

Donațiile se pot face pe Facebook, acolo unde a fost creată o strângere de fonduri – Un moment pentru Viața Ceraselei Marița.

Dacă nu puteți dona, vă rugăm să distribuiți acest apel!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.