Ultima actualizare: ieri, 21:41

 

Locale

Caz revoltător în Maramureș! Un cuplu și-a abuzat fetița de 6 ani și alte trei fete

Doi soți din Cicârlău, arestați preventiv în acest moment, sunt acuzați că și-au agresat sexual fiica în vârstă de 6 ani, dar capetele de acuzare ajung până la pornografie infantilă, titrează ActualMM. Cei doi au în acest moment, oficial, patru victime: fiica lor și alte trei fetițe pe care le-au dezbrăcat și fotografiat.

Potrivit unor surse judiciare ale ActualMM, totul a început după plângerea penală depusă la Poliție de către tatăl celor trei copile. La acel moment s-ar fi aflat că individul inculpat, prieten apropiat al părinților celor trei fetițe, le-ar fi dezbrăcat și fotografiat pe acestea, trimițând imaginile soției sale. Se bănuiește de asemenea că cei doi soți arestați ar fi vândut imaginile respective.

Imediat după a fost depusă plângerea, organele de cercetare penală au deschis o anchetă vastă în urma căreia au descoperit detalii șocante despre familia din Cicârlău. Potrivit surselor ActualMM, inculpatul și-ar fi fotografiat fetița în ipostaze sexuale încă de când aceasta a împlinit 2 ani și jumătate, în 2017. Ulterior, se pare că acesta a supus-o și unor abuzuri sexuale, inclusiv sex oral.

Cei doi soți nu s-au oprit la abuzul asupra propriului copil, au dus perversiunile la un nou nivel. Victimele lor, copiii unor prieteni de familie. Între familii exista un anumit nivel de încredere și, cu diverse ocazii în care aceștia s-au întâlnit, inculpații ar fi profitat de unele momente scurte în care au rămas singuri cu copiii acestora pentru a-i dezbrăca și a-i fotografia. Copiii au ținut secretul fiind amenințați cu moartea.

Potrivit surselor noastre, fata cea mare, în vârstă de aproximativ 16 ani, nu a mai suportat ororile și le-a spus părinților ce se întâmplă, moment în care aceștia au apelat imediat la Poliție. Potrivit acelorași surse, inculpatul i-a trimis adolescentei mesaje în care o punea să îi trimită poze cu ea goală și pe care o amenința că dacă va spune cuiva o va ucide.

Sursa: ActualMM

2 comentarii

  1. Nicusor Răspunde

    Numa grozavii se intampla in Maramures……Pedofili, hoti de lemne care omoara padurari, soferi dezastru, accidente mortale, etc etc. M-i se pare mie sau maramuresenii is dusi umpic cu pluta??? Oricand merg in Baia Mare vad numa tarani…..sau cand vin ei la strand in SM ii recunosc de la o posta…. Ciudati maramuresenii

  2. Volta Răspunde

    1A , jumi-juma ar rezolva problema, repede.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.