Ultima actualizare: azi, 13:55

Locale

FOTO. Prefectura Satu Mare are secretar general. Cine a fost numit în funcție

Prefectura Satu Mare are secretar general. Prin Decizia 328/24.05.2021 premierul Florin Cîțu a dispus exercitarea, cu caracter temporar, de către Cosmin-Mihai Dorle a funcției publice vacante din categoria înalților funcționari publici de secretar general al Instituției Prefectului Județul Satu Mare.

Prefectul Altfatter Tamas a dat citire deciziei de numire pe noua funcție și i-a urat colegului Cosmin Dorle mult succes în activitate.

,,Consider că exercitarea acestei funcții din categoria înalților funcționari publici prin promovarea unei persoane cu o vastă experiență din cadrul Instituției Prefectului este oportună, acest lucru va duce în special la deblocarea aplicării legilor fondului funciar. Am încredere că lucrurile se îndreaptă din acest moment într-o direcție bună. Atribuțiile noii funcții de secretar general sunt vitale pentru buna funcționare a instituției dar și pentru cea a administrației județului nostru”.

Cosmin-Mihai Dorle a debutat în administrație în anul 2004 ca  expert în cadrul Corpului de control al prefectului iar din anul 2013 este șeful Serviciului Juridic și Contencios Administrativ din Instituția Prefectului Județul Satu Mare.

16 comentarii

  1. 🤔🤔🤔 Răspunde

    Ce să impulsioneze problemele de fond funciar? Judecător nu este, topograf nu este, expert de nu știu care nu este. Peste sentințe judecătorești nu se poate băga că nu e treaba dânsului. Și până acum asta făcea de 10 ani! Ce poate face altfel sau mai mult? Acum nu i se va spune că e juristul de la Prefectură ci secretarul de acolo.

  2. Xpert68 Răspunde

    Cât timp va fi temporar acest incompetent secretar, care se crede că le știe pe toate?? Să sperăm ca foarte puțin!!!

  3. Satmarean Răspunde

    Mai mare rusine nu se putea !
    Totusi ce-l recomanda, in afara de a fi in relatia fin-nas cu prefectul actual ?
    Sunt alti oameni mai potriviti si mai bine pregatiti pentru acest post in institutie – vezi alti sefi de servicii !!!
    E strigator la cer si din punct de vedere politic , nu-i asa PSD? Al calitatii umane nemaivorbind…

    • H&R Răspunde

      Apoi daca Veorica a reusit la BNR, asta e fix-pix.

    • UnMoldovean Răspunde

      Autalai….S au trezit verzi umdemeristi. Firi al dracu de prosti la gramada…. de pedelist nu comentezi, de udemeristi nu, iar cand e vorba de altii…una doua….poate nu te ai gandit tu , ca si astea sunt prieteni…nu doar cu cei ce crezi tu…

    • UnMoldovean Răspunde

      ai gasit timp sa ti deschizi gura ? dar te tomika cand a fost bagata in frunte de ce n ai comentat?
      tot el a bagat pe asta …idiotule

  4. Beny Kira Răspunde

    Dorle, un bandit!

  5. mae Răspunde

    de ce nu o pus un ungur ….ha ha ha ha se facea mai frumoasa figura,,,,,,,,,asta pe linga e un turnator securist,,,,,e ok ptr toata lumea gata gurita.

    • UnMoldovean Răspunde

      m * e….schimba ti nickul…te vede ceserkeni si putachi….. 🙂

  6. cizmaru Răspunde

    Vad cometari rautaceose de la cei care stiu ca este un om vertical si nul pot manevra de acia fai sal denigram cel recomanda cunostintele in materie de legislatie

    • 🤔🤔🤔 Răspunde

      Nu pot decât să mă repet. Că până acum tot asta făcea.
      Ce să impulsioneze problemele de fond funciar? Judecător nu este, topograf nu este, expert de nu știu care nu este. Peste sentințe judecătorești nu se poate băga că nu e treaba dânsului. Și până acum asta făcea de 10 ani! Ce poate face altfel sau mai mult? Acum nu i se va spune că e juristul de la Prefectură ci secretarul de acolo.

    • Satmarean Răspunde

      Poate ar trebui sa mai luati niste lectii d-le ‘cizmaru’, de gramatica si logica, dar intr-adevar cu”nul’ aveti dreptate , e o nulitate absoluta. Comentariile nu sunt rautaciose ci reale din pacate pt. el, dar asta e, lacomia si impostura se plateste bine ! Si Ceausescu a fost cizmar si unde a ajuns …

  7. Opinie Răspunde

    Invidia e mare,dar el ramane o nulitate absoluta .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.