Ultima actualizare: azi, 11:29

Locale

Ce înseamnă o casă de pariuri de tipul Exchange?

Pariurile sportive online sunt in momentul de fata extrem de populare la noi in Romania si chiar se poate spune ca le-au depasit pe cele offline in ultimii ani. Dezvoltarea pariurilor in aceasta directie a permis aparitia unor noi metode de a paria pe internet, iar aici fac referire la Betting Exchange, la care apeleaza tot mai multi jucatori.

În cele ce urmeaza iti voi prezenta principalele informatii despre Betting Exchange – ce inseamna, care sunt avantajele unei case de pariuri de tipul Exchange, unde poti juca Betting Exchange, dar si alte detalii importante.

Ce înseamnă o agenție de tipul Betting Exchange?

Cu totii cunoastem modul in care se plaseaza pariurile clasice. Pentru plasarea unui pariu este nevoie de implicarea a doua parti. Pe de o parte este vorba despre agentia de pariuri, care ofera pronosticurile si cotele pentru acestea, iar de cealalta parte se afla jucatorii, care aleg cotele din oferta si plaseaza mizele dorite pe acestea.

Atunci cand vine vorba insa de Betting Exchange lucrurile stau diferit. In cadrul unei astfel de case de pariuri de tipul Exchange clientii pot juca atat rolul agentiei, cat si cel al jucatorilor. Astfel, practic plasarea pariurilor de tipul Exchange are loc intre 2 jucatori, iar operatorul nu este implicat in mod direct.

Betfair este in momentul de fata singura platforma licentiata de Betting Exchange din Romania. Asadar daca vrei si tu sa iti faci Betfair cont nou te invit sa accesezi link-ul inserat anterior.

Care sunt avantajele la Betting Exchange?

Probabil ca iti vei pune intrebarea de ce merita sa inveti despre Betting Exchange si sa plasezi astfel de pariuri. Iata in lista urmatoare principalele motive pentru care pariorii aleg agentii de tipul Exchange:

  • Pariezi pe cele mai bune cote – agentia nu este implicata direct in plasarea pariurilor, asadar cotele nu sunt ajustate de catre operatori, asa cum se intampla la o casa de pariuri normala.
  • Poti fi atat jucator, cat si casa de pariuri – poti miza pe cotele oferite de ceilalti jucatori de pe site sau poti propune propriile cote, pe care ceilalti le pot accepta.
  • Poti juca tipuri de pariuri unice – prin intermediul pariurilor de tip Lay poti juca pariuri unice. Spre exemplu poti miza pe faptul ca intr-un meci de fotbal scorul corect NU va fi de 2:2 sau tot felul de combinatii.
  • Speculezi greselile celorlalti jucatori – pot exista situatii in care jucatori fara experienta in Betting Exchange sa faca anumite erori, iar tu poti profita de acest lucru pentru a castiga bani usor.
  • Nu esti limitat in privinta mizelor – la o agentie de tipul Exchange poti plasa orice miza doresti, oricat de mare, deoarece nu vei fi limitat ca in cazul caselor de pariuri obisnuite.
  • Poti face trading – daca esti un parior suficient de experimentat si poti anticipa corect evolutia cotelor atunci poti obtine bani din trading, plasand pariuri pe toate rezultatele posibile ale unui eveniment si fiind in profit indiferent de rezultatul inregistrat.

La o prima vedere, tinand cont de toate avantajele prezentate mai sus vei spune ca toti jucatorii ar trebui sa aleaga Betting Exchange, deoarece este mult mai profitabil. Intr-un fel asa este, dar trebuie sa te gandesti ca la o casa de tipul Exchange, cand un jucator castiga altul trebuie sa piarda, pentru ca practic este un “schimb de pariuri”.

Tocmai din acest motiv pentru a avea succes la pariurile de tipul Betting Exchange trebuie sa fii extrem de bine informat. In primul rand trebuie sa intelegi la perfectie mecanismul prin care functioneaza acest sistem de pariere, iar in al doilea rand trebuie sa detii cat mai multe informatii despre evenimentele pe care pariezi, astfel incat sa poti anticipa modul in care vor fluctua cotele si sa folosesti asta in avantajul tau.

In concluzie, iti pot spune ca pariorii profesionisti pariaza la Betting Exchange, deoarece printr-o buna documentare este mult mai usor sa faci profit decat la pariurile clasice, plasate la casele de pariuri comune. Asadar, daca vrei sa treci si tu la nivelul urmator si sa devii un parior profesionist cauta cat mai multe informatii despre agentiile de tipul Exchange si cauta sa evoluezi in aceasta directie.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.