Ultima actualizare: ieri, 21:40

Publicitate

Clinica Korall din Satu Mare introduce servicii de chirurgie în ambulator

Clinica Korall din municipiul Satu Mare introduce, începând cu această lună, servicii de chirurgie. Un medic tânăr, care a muncit în Cluj şi efecutat stagiul de chirurgie minim invazivă în Franţa, oferă zilnic consultaţii la Clinica Korall din Piaţa Eroii Revoluţiei, urmând să efectueze și mici intervenții chirurgicale.

Sătmărenii au astfel ocazia să beneficieze de profesionalismul medicului Al-Momani Taregşi să fie trataţi în condiţii demne de o clinică privată la nivel european. Ce înseamnă acest lucru? Pentru anumite intervenții minime invazive, pacienţii nu mai sunt nevoiţi să treacă prin spitale, ci pot fi trataţi într-un mod cât se poate de “relaxat”, dar în condiţii de siguranţă, de către o echipă de profesionişti.

“La Clinica Korall vom efectua multiple proceduri de mică chirurgie, care vor fi efectuate sub anestezie locală. Vorbim despre intervenţii precum drenajul de abcese, unghii încarnate, excizii de lipoame, excizii de leziuni cutanate. În viitor vom putea face biopsii superficiale, biopsii mamare, care vor fi efectuate cu un aparat special, tot sub anestezie locală. Vom consulta toate patologiile care ţin de chirurgie generală, dacă va fi nevoie putem îndruma pacienţii mai departe la o altă clinică sau la un alt coleg care se ocupă de patologia respectivă”, a spus dr. Al-Momani Tareg.

Practic, pacienţii pot suna la Clinica Korall, îşi pot face o programare pentru un consult.

Momentan, consultaţiile la dr. Al-Momani Tareg sunt în regim privat, dar urmează să intre în contract cu Casa de Asigurări de Sănătate, astfel că pacienţii se vor putea prezenta cu bilet de trimitere.

Dr. Al-Momani Tareg a ales să lucreze la Clinica Korall pentru că viziunea sa a coincis cu planurile clinicii.

“Am văzut că Clinica Korall are mai multe specialităţi, asta permite şi posibilităţi de consulturi multidisciplinare sau o abordare multidisciplinară a pacientului în caz că este nevoie. Medicina modernă se bazează pe tratament multidisciplinar pentru a se găsi un plan personalizat pentru fiecare pacient. Pacienţii fiind cu patologii diferite, de vârste diferite, cu istoric diferit, situaţiile nu sunt la fel tot timpul, iar acest lucru necesită la fiecare pacient un plan personalizat”, a mai spus dr. Al-Momani Tareg.

Al-Momani Tareg poate fi găsit zilnic la Clinica Korall din Piaţa Eroii Revolţiei nr.22 din municipiul Satu Mare. El cunoaşte atât limba română cât şi maghiară, astfel că pacienţii se pot exprima cum doresc, cât se poate de confortabil.

Dr. Al-Momani Tareg este absolvent al Universităţii de Medicină şi Farmacie din Cluj-Napoca, şi-a făcut pregătirea în specialitate la Institutul Oncologic din Cluj, după care urmat un stagiu la Institutul Regional de Gastroenterologie și Hepatologie Prof. Dr. Octavian Fodor. El a efectuat pregătirea în chirurgia laparoscopia în Franţa, după care profesat în Cluj ca medic specialist, iar din această lună profesează în Satu Mare.

***

Clinica Korall are 18  specialități medicale în ambulatoriul de specialitate, iar ca dotare tot ce este necesar pentru un diagnostic corect și rapid: în imagistică și laborator de analize hematologice, biochimice, serologice, imunologice, virusologice etc.

În cadrul clinicii se pot efectua și examinări pentru medicina muncii și se află și o farmacie complexă.

Contact

Clinica Korall
Satu Mare
P-ta Eroii Revolutiei nr. 22

Tel: 0361-412.037 / 0361- 800.820
Mobil: 0771-630034
Fax: 0361-882281
E-mail: [email protected]; [email protected]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.