Ultima actualizare: azi, 14:38

Locale

VIDEO. Terenuri și livezi inundate în județ, din cauza lucrărilor la drum. Oamenii, revoltați

Mai multe terenuri și livezi au fost inundate în localitatea Rușeni din județul Satu Mare din cauza unor lucrări de modernizare a unui drum, spun oamenii din zonă, extrem de supărați pe firma care se ocupă de lucrări.

,,Situație deosebit de gravă provocată de firma care se ocupă de reabilitarea drumului 193. Aceștia au blocat valea Homorodul Vechi, la intrarea în Rușeni, printr-un pod improvizat care acționează ca un baraj, ducând la inundarea terenurilor pe o distanță de aproximativ 5 kilometri în amonte”, a declarat pentru PortalSM un localnic, care ne-a trimis și imagini de la fața locului.

 

3 comentarii

  1. George Răspunde

    Chemati-l pe deputatul Cozma,va rezolva el cu inundația!!!

  2. Decebal Răspunde

    Domnule bugetar ,

    Pe toată raza comunei unde va faceti ca munciti, șanțurile sunt colmatate sau inexistente.
    Ati fost anunțat și D-vs și domnul Primar în repetate rânduri că nu există santuri in comuna , în special în zonele extravilane agricole care acum sunt inundate . De altfel , sunt inundate la aproape orice ploaie mai serioasă.
    În loc să se umple primaria de personal relativ calificat la partid ,dar plătiți ca niste profesioniști, mai bine ati lua niste excavatoare sa rezolvați problemele șanțurilor in comuna … printre altele.

    Cum ar fi acum ca cineva să dea.din umeri și să.paseze porblema la ANIF ? Pentru ca asta faceti și D-vs și d-ul Primar cand vi se anunță probleme de genul asta. … santuri .. apa .. inundații.

    Chiar dacă șanțurile aparțin ANIF , o instituție prezena doar pe lista de salarii la buget , nu e o scuza pentru cum arată acestea in toata comuna.
    pline de vegetație lemnoasă și cu iarba mare .

    Va pun o intrebare la care nu astept raspuns ..
    Cum va simțiți cand sunteti păgubit de ” statul la stat” dar nu puteti face nimic ?

    Va salut tovărașește…

    • ... Răspunde

      @decebal, nu te lua de eroi ca vezi ce vei pati. Imediat sare careva cu gura pe tine. Tu nici nu stii ce pretiosi sunt ai nostri! 😱😤🤮 De fapt numai pretentii au altfel e vai de capul lor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.