Ultima actualizare: azi, 10:48

Locale

Clipe de groază! Femeie (60 ani) sechestrată și bătută în propria casă de un străin

Femeie (60 ani) sechestrată și bătută în propria casă de un străin. O femeie în vârstă de 60 de ani din municipiul Satu Mare a trecut prin clipe de groază în Noaptea de Înviere, după ce un bărbat a dat buzna peste ea, a sechestrat-o și a bătut-o, potrivit observatortransilvan.ro.

Un bărbat, în vârstă de aproximativ 50 de ani, a sechestrat-o, iar apoi a batut-o. Victima le-a povestit oamenilor legii că totul a început în jurul orei 00.00. După câteva ore de chin, femeia a reușit sa scape de agresor și s-a refugiat în casa unui vecin de unde a sunat la 112, potrivit aceleași surse.

Incidentul a avut loc pe bulevardul Lucian Blaga din municipiul Satu Mare. La fata locului, s-au deplasat echipaje de intervenție, bărbatul fiind imobilizat și reținut de polițiști, și a fost trimis după gratii, pentru următoarele 30 de zile.

Decizia judecătorilor:

În temeiul dispoziţiilor art. 226 alin. 1 Cod procedură penală raportat la art. 223 alin. 2 Cod procedură penală, art. 202 alin. 1-3 Cod procedură penală, admite propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Satu Mare în dosar nr. 966/P/2021 privind pe inculpatul U. S., ….. cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de: – tâlhărie calificată, faptă prev. şi ped. de art. 233, art. 234 alin. 1 lit. d şi f Cod penal, – lipsire de libertate în mod ilegal, faptă prev. şi ped. de art. 205 alin. 1 şi alin. 3 lit. a Cod penal, – lovire sau alte violenţe, faptă prev. şi ped. de art. 193 alin. 2 Cod penal, toate cu aplicarea art. 38 alin. 1 C.pen. Dispune arestarea preventivă a inculpatului U. S. pe o durată de 30 de zile, începând cu data de 02.05.2021 şi până la data de 31.05.2021, inclusiv. 

Un comentariu

  1. jean Răspunde

    La zid cu el

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.