Ultima actualizare: azi, 20:45
Locale

Prefectura: noi decese din cauza COVID-19, în județul Satu Mare

Până astăzi, în județul Satu Mare s-au înregistrat 12812 îmbolnăviri, 12268 vindecări și 347 decese cauzate de coronavirus. În ultimele 24 de ore s-au înregistrat 2 decese, un pacient de 88 de ani si o pacienta de 63 de ani la Spital Municipal Carei, cu multiple comorbiditati.

Până în prezent au fost efectuate 92.185 teste, din care 29 în cursul zilei precedente. La nivelul județului Satu Mare, în data de 3 mai 2021, se află 109 de persoane izolate și 819 persoane în carantină la domiciliu sau la locatia declarată.
Campania de vaccinare împotriva COVID-19 – situația la data de 3 mai 2021:
– numărul total de persoane vaccinate în ultimele 24 de ore: 460
– număr total centre în care s-a realizat vaccinarea: 13 (Ambulatoriul de specialitate Satu Mare, Școala Avram Iancu Satu Mare, Liceul Nicolae Steinhardt Satu Mare, Batalion 52 Geniu CMJ – Satu Mare, Căminul Cultural Supur, Grup Scolar Industrial Iuliu Maniu Carei, Grup Școlar Industrial Tășnad, Ambulatoriu Spital Negresti-Oas, Casa de cultură Medieșu-Aurit, Colegiul Tehnic Traian Vuia Satu Mare, Școala Gimnaziala Lucian Blaga Satu Mare, Căminul Cultural Poiana Codrului, Școala Generală Vasile Lucaciu Satu Mare).
– numărul total de persoane vaccinate: 54.592
– numărul de reacții adverse în ultimele 24 de ore: 0
– număr total de reacții adverse: 14, reacții locale.
Echipele mobile ale MApN au vaccinat până acum 946 persoane, în 7 locații.
În perioada 02.05.2021, ora 07:15 – 03.05.2021, ora 07:15, prin punctele de frontieră pe sensul de intrare în țară s-au prezentat 1031 persoane, dintre care 155 persoane au intrat în carantină la domiciliu iar 876 persoane fac excepție de la măsura de carantinare dispusă de DSP.

9 comentarii

 1. Satmarean Răspunde

  Nu știu ce se întâmplă în județul ăsta dar tare mulți mor. Domnule prefect ce se întâmplă ???

 2. nuconteaza Răspunde

  @Satmarean “În ultimele 24 de ore s-au înregistrat 2 decese, un pacient de 88 de ani si o pacienta de 63 de ani la Spital Municipal Carei, cu multiple comorbiditati”
  Dupa cum zicea cineva acum 1 luna, din ce in ce mai multi tineri si persoane complet sanatoase din punct de vedere medical…..

  • @nuconteaza Răspunde

   @nuconteaza. Și de când cu pandemia asta a scăzut drastic speranța de viață !!! Deja se moare la vârsta “fragedă” de 88 de ani! Ce se spunea înainte de pandemie dacă cineva murea la o asemenea vârstă?
   Anticipez ca în aproximativ 3-4 luni pandemia se va termina. Dar nu cum cred unii. Veți vedea. Dacă citești atent comunicările oficiale deja se văd semnele.

   • Sâcă Răspunde

    Mare prezicător ești. De un an de zile amețești portalul cu tot fel de aberații, și mergi in continuare schimbând nuanțele…..hai …dute…

    • @Sâcă Răspunde

     @Sâcă. Cred ca ma confunzi dragule cu ceva prieten de-al tau cu care te-ai certat la colt la birtul tau preferat. Dar sa nu ma crezi. Ai sa vezi. Numarul bolnavilor trebuie musai sa scada altfel pica teoria cu vaccinul care ne salveaza. E asa de greu de priceput? Asa se pare.

     • ...

      Nu ne salveaza vaccinul? Ce pacat…

 3. ... Răspunde

  Văd că redacția se plictisește. Cred că știți de ce spun asta. Sau doar așa reușiți să faceți trafic pe site? Să nu ajungeți la soarta presasm. S-au crezut mai deontologi și ăia dar de fapt și-au vândut sufletul pe mărunțiș. Eu zic să vă vedeți de meserie nu de prostioare.
  PS. Cine nu și-a dat seama comentariul de mai sus semnat “…” nu e scris de mine. Dar să vă fie de bine. Dacă vă pretați deja la furat puncte ….😱😤

  • @... Răspunde

   @…, Daca veni vorba, ne salveaza sau nu vaccinul? (Stim ca n-ai fost tu, bine ca ai fost pe faza. Esti la post.)

 4. Matrozul Răspunde

  Cel mai bun tratament este cu Vitamina C

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.