Ultima actualizare: azi, 20:44

Locale

Cum să câștigi primul tău bilet la pariuri! Top 3 sfaturi și recomandări!

Să joci pentru pentru prima dată la pariuri sportive și să câștigi primul tău bilet poate fi o adevărată provocare. Evident, tipul pariului contează, iar aici ai câteva variante pentru a merge la sigur, însă sunt importante și alte lucruri ce te vor conduce cu un pas mai aproape de victorie și zde ce nu, de un câștig mai mare.

Înainte de toate, cea mai de preț recomandare este să îți deschizi un cont de jucător la o casă de pariuri online, iar dacă nu știi ce să alegi din multitudinea de variante disponibile, Superbet pariuri sportive este o opțiune viabilă, fiind o platformă licențiată, ce îți oferă nenumărate beneficii în calitatea de utilizator nou.

În continuare, descoperă în acest articol cele mai bune 3 sfaturi și ponturi ce te vor ajuta să câștigi primul tău bilet la pariuri!

1. Alege favoritele cu cote bune

Dintre toate sfaturile de vor urma, acesta este cel care îți poate aduce cel mai mare avantaj și un bilet câștigător. Desigur, acest lucru nu îți garantează cel mai sigur tip de pariu, însă conform părerilor specialiștilor, este unul dintre tipurile de pariuri sportive cu cel mai mare potențial de câștig.

Acordă o atenție sporită tuturor cotelor și liniilor de plată puse în joc pentru meciurile care rulează în prezent și pentru cele care urmează să se desfășoare și pe care vrei sa le incluzi pe lista ta de pariuri. Pentru început, mai ales că vorbim de un prim bilet jucat la pariuri, nu este recomandat să te aventurezi și să pariezi pe foarte multe echipe, ci ar trebuie să îți alegi 2 sau 3 favorite, bazându-te pe criteriul cotelor de joc.

Trebuie, însă, să fii conștient de faptul că o cotă mare de joc, implică și o investiție pe măsură, iar în cazul în care rezultatul va fi nefavorabil, trebuie să iei în calcul acest lucru și să ți-l asumi. Pe de altă parte, în cazul unui câștig, și valoare obținută va fi mult mai mare decât în cazul în care ai paria pe echipele ce au o cotă mai mică de joc. Motivul pentru care o cotă sau o linie de plată (cum mai este numită) este atât de mare are la bază faptul că echipa respectivă are foarte multe șanse, conform evenimentelor istorice din trecut, dar și a previziunilor tipserilor. Sunt destul de rare cazurile în care o echipă sau mai multe echipe foarte bine cotate nu s-au ridicat la nivelul așteptărilor, motiv pentru care acest tip de pariu este cel mai la îndemână și cel care oferă cea mai mare siguranță.

2. Joacă pariurile cu handicap

Una dintre cele mai bune modalități de a câștiga primul pariu sportiv, recomandată de majoritatea specialiștilor, este reprezentată de pariul cu handicap. În primul rând, trebuie să înveți cum să joci cu handicap și ce semnifică acest lucru, dar și ce avantaje îți poate crea.

Înainte de a investi o sumă de bani pentru primul tău bilet online la pariuri sportive, practică jocuri de handicap. În medie, pariorii profesioniști recomandă ca înainte de a plasa un bilet ar trebui să cercetezi mai multe aspecte despre această strategie de joc și să o iei într-o proporție destul de mare, în calcul pentru abordarea primului bilet la pariuri sportive.

Pentru început, ar trebui să acorzi atenție mai multă jocurilor principale pentru sportul pe care vrei să pariezi, uitându-te ocazional sau chiar zilnic care sunt acestea, între ce echipe se poată, care sunt pronosticurile făcute și alte astfel de detalii semnificative. Adună cât mai multe informații, cât mai multe statistici despre previziunile jocurilor ce vor urma, dar și informații despre jocurile din trecut la care au participat echipele sau echipa preferată. Chiar dacă unele meciuri s-ar putea sa le cunoști finalul, încearcă să nu te lași captivat de acest aspect, ci încearcă să urmărești evoluția jocului și să ai propriile predicții, pe care să le compari apoi cu rezultatul final. Acest lucru te va ajuta pe viitor să poți anticipa anumite momente și sa le transformi într-un avantaj pentru tine.

Pe măsură ce vei urmăriri cât mai multe predicții proprii, dar și ale altora, și le vei compara cu rezultatele reale, vei reuși să îți îmbunătățești propriile tehnici. În acest fel, îți va fi mult mai ușor să identifici atunci când meciurile produc linii slabe și să transformi acest handicap în beneficiul tău, ce îți va aduce un prim bilet câștigător.

3. Echipele care joacă acasă sunt favorite

Unul dintre lucrurile pe care îți recomandăm să le iei în considerare este locul în care se desfășoară meciul: dacă este pe un teren neutru sau dacă este “acasă” la una dintre echipele participante. De obicei, șansele ca echipele ce joacă acasă să fie câștigătoare sunt mult mai mari. Acest lucru nu este neapărat surprinzător având în vedere faptul că nivelul de confort și de siguranța al jucătorilor este sporit. Înainte de a lua o decizie definitivă, nu uita să te informezi bine înainte din surse sigure și credibile, astfel încât alegerea făcută să fie cea corectă. Pe termen lung, această strategie s-ar putea să nu mai funcționeze la fel de bine, fiind surclasată de alte aspecte mai importante, însă pentru primul pariu și pentru primul bilet, este o modalitatea ideală prin care poți asigura șanse mult mai mari de câștig

Concluzii

Dacă vrei să joci pentru prima dată la pariuri sportive și, mai mult decât atât, îți dorești ca biletul tău să fie câștigător, este necesar să ții cont de cele 3 sfaturi de mai sus. Cu cât alegerile tale au la bază o perioadă de acumulare de informații și cunoștințe despre domeniu, privind cele mai bune tipuri de pariuri, evoluția celor mai importante echipe, dar și alte strategii de joc, cu siguranță nu doar primul bilet va fi câștigător, ci și următoarele. Deși norocul are și el rolul său, cel mai bine ar fi să nu te bazezi în totalitate pe acest lucru, ci să iei o decizie strategică, menită să-ți aducă mai multe șanse de câștig.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.