Ultima actualizare: azi, 13:08

Locale

FOTO. A început “Marea curăţenie” în judeţ. Sute de saci, adunaţi în câteva ore

A început “Marea curăţenie” în judeţul Satu Mare. Deputatul PNL Adrian Cozma a precizat că va încerca să mobilizeze autoritățile locale, dar și pe sătmăreni să contribuie la acțiunea „Marea curățenie”, prima astfel de acţiune fiind în comuna Socond, unde în doar câteva ore s-au adunat sute de saci cu mizerii.

„Ne-am adunat în prima zi de ecologizare a județului. Am început bine. Sute de saci de deșeuri s-au adunat în câteva ore și am lăsat localitatea Socond curată și igienizată. Am simțit solidaritate și dorința de a face pentru comunitate și pentru aceste locuri care pot avea altă înfățișare și sper că așa va fi. Vom continua și vom merge din localitate în localitate”, a scris pe pagina sa de Facebook parlamentarul Adrian Cozma.

Acesta dorește să găsească soluții eficiente pentru a păstra comunitățile cât mai curate, exprimându-și dorința de a avea un județ curat.

„Nu trebuie să fie o simplă curățenie de primăvară! În câteva luni putem și trebuie să avem un județ curat, respirabil. Pe urmă va trebui să găsim soluții eficiente pentru a păstra locurile, comunitățile cât mai curate. E nevoie de educație bună timpurie, de măsuri administrative, de campanii de conștientizare și de implicare civică. Trebuie să reușim. Aici trăim cu toții și vrem să avem locurile protejate și bine întreținute. Le mulțumesc tuturor colegilor, primarilor care ne-au ajutat și voluntarilor care au venit cu bucurie și entuziasm”, a mai declarat Adrian Cozma.

5 comentarii

  1. Unu' Răspunde

    Când începeți și curățenia generală în partid?
    Cam multe gunoaie s-au aciuat și acolo!!!

  2. Vlad Tepes Răspunde

    # Unu – are dreptate.
    Eu as zice chiar mai mult, faceti curatenie in coalitia de guvernare !
    Ati adunat linga voi prea multe putregaiuri care pot face – daca nu cumva fac deja – mult rau Romaniei si poporului roman si compromit nejustificat imaginea istorica a marelui Partid National Liberal !
    Daca nu vreti sa patiti ca taranistii, aruncati balastul peste bord !
    Acum, pina nu este prea tirziu !

  3. Sătmărean Răspunde

    Urgent curățenie în partid domnule Cozma !!!

  4. XYZ Răspunde

    Doresc să particip la astfel de inițiative(fără afiliere la culoare politică), aveți date de contact ale grupului?

    • Unu' Răspunde

      Eu îți recomand (din proprie experiență) să nu te bagi, dacă este organizat de orice partid politic!
      Se organizează diferite evenimente gen “Let’s do it …” și mobilizăm destul de multă lume (prin intermediul școlilor copiilor) fără participare politică!
      Treaba ta, doar să nu te trezești pe vreun afiș de propagandă sau electoral (asta dacă nu ți-o dorești;)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.