Ultima actualizare: ieri, 22:26

Locale

FOTO. Coadă la vaccinare la mall. Zeci de oameni aşteaptă să se imunizeze

Coadă la vaccinare la mall-ul din Satu Mare. Zeci de persoane din municipiul Satu Mare stau la coadă încă de dinainte de deschiderea centrului de vaccinare pentru a se imuniza împotriva COVID-19.

Acțiunea inițiată de prefectul Altfater Tamas, intitulată Maratonul vaccinării la Satu Mare se dovedește a fi un adevărat succes. Dacă în prima zi, adică vineri, s-au vaccinat circa 300 de persoane, sâmbătă numărul lor s-a dublat, fiind de aproape 600, iar astăzi probabil va fi un nou record de vaccinare.

Sătmărenii care doresc să se vaccineze trebuie să ştie că pot să o facă fără programare, trebuie să aibă asupra lor doar un act de identitate.

13 comentarii

  1. Stjopan Răspunde

    Carcotasii vor spune ca nu au loc de parcare din cauza lor :))

  2. Adi Răspunde

    Foarte puțini raportat la numărul de locuitiri, un eșec, puțină lume .
    Nasol raportat la cheltuielile aferente .

    • cârcotaş Răspunde

      600x100zile=60000 de vaccinaţi în 3 luni. Şi mai sunt alte centre unde se vaccinează cetăţenii oraşului. Lumea e pasivă nu neapărat antivaccin.

      • Adi Răspunde

        Prietene se vede ca habar nu ai de studii , cel mai ușor este să vaccinezi până la 40 / din populație , până la 60 / este nevoie de lobby puternic , iar interiorul 60/ -80 / costurile sunt enorme aproximativ cât sa cheltuit cu toți ceilalți. Deci voi care nu pricepeți fenomenul vă rog sa vă vaccinați ,doar așa scăpăm de fraieri .

        • cârcotaş Răspunde

          Care-i necazul tău, că văd că ai unul şi nu pare a fi al unui ,,vaccinist”? Ori, dacă e aşa râde-n pumni.

    • Fasz Răspunde

      În curând vor oferi 25 Euro pentru vaccinare, atunci va fi momentul prielnic

  3. Lucifer Răspunde

    Mergeţi ca vitele la tăiere. Eu nu trebuie să mă vaccinez, am un trabuc mare de tot şi whiskey de zile mari. 🙂

    • Gheorghe Răspunde

      Daneeee,dane,ce facusi,cui ne lasiiii?…ca-n tine in monicuta si adinuta ne-am pus toata sperantaaaaa.Dai bir cu fugiti si tu?…nu mai rezisti pe metereze sau te-ai vandut ca nu mai aveai din ce sa cumperi un corn si un lapteeee.O inceput sa se vaccineze lumea si o sa inceapa din nou sa fie bineeeee si noi nu vrem ca noi suntem ,,gica contra”la orice…
      Ce se va alege de noi astia care luptam impotriva starpirii neamului si a injectarii boboruluiiiii!Vai de noi,parca vad ca si purtatoarea de drapel a(i)ur-ista sosokina va cedaaaa….
      vai,vai,vai si iara vaiiiii,
      mancam pita de malai …..dar nu ne lasam impunsi cu acul de astiaaaaa.
      Cel putin aduceti ceva sputnik,ca noi nu vrem de la soros & co,capitalisti nenorociti….
      noi vrem de la fratii rusi,
      care comunismu si vaccinul ne-o adusssss!!!
      O duminica frumoasa si nu mai stati in casa,afara cu totii sa luati vitamina ,,D”la kila,ca vine cetateanu cu oferta lui….pe bani.

  4. AziNu Răspunde

    Daca e coada inseamna ca guvernu nu o fost capabil pana azi sa rezolve suficiente vaccinuri. Dar de dat cu papagalu la Tv o stiut: cum ca lumea nu vrea sa se vaccineze si plm. Mai exact, o invinovatit populatia pentru numarul mic de vaccinuri administrate. Oricum la TV e plin de bashini , la fel si in parlament. Daca se vaccineaza lumea in ritmu asta, o sa stam flex si astia care nu ne grabim. Se vaccineaza vreo 60%+ din populatie si si dispare covrigul. Eu zic ca o sa se vaccineze peste 70% (fara copii) , pentru ca la toti le curg balele dupa concedii pe la mare si prin strainatate. Au inceput sa-i sperie ca daca nu au vaccin, nu-i lasa la mare intre tzigani si manele.

  5. Dr Haus Răspunde

    E doar chestie de timp pana cei nevaccinati vor incasa virusul, care devine tot mai periculos, si asta a zis un virolog strain de renume, in Romania in ultima saptamana au murit mai multi din categoria 29-41 ani, sanatosi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.