Ultima actualizare: azi, 11:56

Locale

FOTO. Călători înghesuiţi ca sarmalele în autobuz. “Se joacă cu viaţa oamenilor”

Călători înghesuiţi ca sarmalele într-un autobuz care circulă în judeţul Satu Mare. Un călător de pe  ruta Satu Mare – Carei ne-a transmis imagini din interiorul autobuzului şi susţine că nu erau respectate nici măsurile anti-Covid, nici locurile de pe scaune.

“Trăim în plină pandemie iar un șofer se joacă cu viaţa mai multor oameni, nu e destul că nici șoferul și mai mulți călători nu poartă masca, nu ne dă nici bilete și în loc de 40 de persoane baga 70-75 de persoane, nu mi se pare normal nu vă supărați… Pe deasupra mai scrie și mesaje la volan cu atâția oameni în autobuz”, ne-a transmis un călător.

Călătorul consideră că totul ar fi putut rezolvat la un simplu control în trafic.

9 comentarii

  1. Gheorghe Răspunde

    Ce control domnule ce control?Nu mai exista control,nu exista prevenție din partea organelor,exista doar,,ungerea”efectuata de patronii acestor firme aducătoare de venituri ilicite în buzunarul lor.
    Ungerea este temeinica, acolo unde s-ar putea produce uzuri,scârțaieturi asa ca pentru aevita aceste neajunsuri ,,se unge bine”.În eventualitatea unui accident vinovat va fi….călătorul care a urcat în acest mijloc de transport în comun,sau cu alte cuvinte în coteț,ca asa arata cele mai multe,ca o cocină.
    Meliția veghează,veghează temeinic ca doar ce ai vrea sa facă?….sa oprească ditamai hardughia pe roti,sa verifice șoferul,actele firmei,sa verifice biletele fiecărui călător,sa numere câți au fost și dacă au bilete,dacă au buletine,dacă sunt vaccinați,etc,etc….treaba grea și meticuloasa asa ca mai bine,NU.
    Lasam ,,lucrurile bi nefacute”in ,,România normala”(vorbele unui sas vestit,adormit)sa meargă asa cum știm noi mai bine,adică sa meargă pe loc sau deloc.

  2. Ionica Răspunde

    Este tren Satu Mare – Carei…..taranilor

    • Gheorghe Răspunde

      Ionica băiatule,care tren?….acel OTN (obiect tărător neidentificat)care circula peste mălăine,peste ogoare, și care arata cum arata,vrei ți sa zici ca este tren?Fugi mai de aci,nu ma ‘nebuni,ala-i tren?
      He,he,he ma faci sa râd copios.Multe din hărburile umblatoare pe drumurile(era sa scriu șosele) tarii și care poluează la greu ar trebui băgate la cuptor și topite,dar la noi mita este sport național.Toate au acte în regula,toate sunt autorizate,toate produc pentru nesătuii de patroni și politicieni.
      Oraș Carei,oraș frumos
      Mă duc cu trenu,ma-ntorc pe …jos
      Găsesc o floare…mirositoare(a fum de locomotiva)…
      …..continuarea spre amuzamentul vostru o știți??!!

    • Hitler Răspunde

      Ionica esti cel mai prost din curtea scolii!

  3. Țăran cooperator Răspunde

    Da cu microbuzăle ajunjem mai iute și-i mai ieftin fătumneu Ionică , înțălejimă tu ?

    • @taran cooperativist Răspunde

      Trenul pana la Carei e 5.30 lei. Nu cred ca microbuzul ar fi mai ieftin;)

  4. Sâcă Răspunde

    Este tren Ionică…? Măăi, și n-am știut ….de când…?

  5. radical2 Răspunde

    Nu soferul e de vine. Mai degraba patronul. Pe ei nu-i satura Dumnezeu. Cred ca ei sunt niste lacomi. Pun in pericol siguranta cetateanului in scopul obtinerii de profit . Sunt multe firme care procedeaza astfel. Chiar si marele Fany. Dar atata timp cat patronii cunosc pe cine trebuie, nu se va intampla nimic. Autoritatile se fac ca nu vad. Patronii pot da vina foarte usor pe soferi. Dar ordinele vin de sus. Nu cred ca un sofer isi risca jobul pentru un venit in plus. Patronul in schimb, ar face orice ilegalitate.

  6. Xpert68 Răspunde

    Serviciul Rutier din cadrul IPJ Satu Mare si ANAF ar fi trebuit sa sesizeze din oficiu pentru aceste ilegalitati!!!! Din pacate organele de control nu isi fac datoria deoarece nu au timp pentru asta!!! Suna a neglijenta, incompetenta sau a coruptie???🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.