Ultima actualizare: azi, 14:14

Publicitate

FOTO. Cigar Bar by Rio Tabak – ultima tendință în materie de petreceri și evenimente!

Cigar Bar by Rio Tabak este ultima tendință de bar pentru petreceri și evenimente în municipiul Satu Mare, și nu numai. Cu un astfel de bar, evenimentul – fie că vorbim despre o nuntă, majorat, aniversare… etc. – va ieși în evidență prin unicitate și finețe, iar invitații se vor bucura de o activitate nouă și deosebită, delectându-se cu diverse mărci și sortimente (cu arome sau fără) de trabucuri și țigări. 

„Atunci când îți dorești să ai parte de un eveniment memorabil, fiecare detaliu contează. Dacă nu ai auzit deja, ar fi timpul să te pui la curent cu noutățile. Cigar Bar by Rio Tabak este ultima tendință în materie de evenimente mari și de anvergură. Acest pachet este gândit pentru evenimentele de la 150 de persoane în sus, și include un bar masiv cu personal la servire și humidoare pentru trabucuri și țigări de foi. Îți luăm de pe umeri și stresul băuturilor și avem grijă să servim băuturi alcoolice de cea mai bună calitate, stabilite împreună cu tine. Este un serviciu unic, ce dă clasă oricărui eveniment! Te așteptăm să stabilim detaliile —–> https://cigar-bar.ro/, transmit reprezentanții Rio Tabak.

Cigar Barul reprezintă una dintre cele mai noi tendințe în materie de evenimente și constă într-un bar mobil dedicat atât domnilor, cât și doamnelor unde se vor putea delecta cu trabucuri, țigări de foi și rom.

„Oferă-le invitaților tăi un bar mobil dotat cu toate accesoriile necesare și cu o varietate de trabucuri și țigări de foi. Personalul nostru este instruit pentru servire pe tot parcursul evenimentului, avem grijă ca fiecare invitat să se bucure de noua experiență într-un mod plăcut recomandând țigara perfectă. Barul mobil deține umidoare pentru trabucuri și țigări de foi împreună cu alte accesorii necesare.

Țigările și trabucurile au o modalitate excelentă de a face o impresie unică și memorabilă oaspeților dumneavoastră. Indiferent dacă plănuiți un eveniment corporativ, o nuntă sau grătar în curte ori o petrecere, nu este niciodată o ocazie nepotrivită pentru a vă invita oaspeții să vi se alăture la un trabuc. De fapt, veți fi surprinși de interesul și noile lucruri pe care le veți descoperi împreuna”, mai spun cei de la Rio Tabak.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.