Ultima actualizare: azi, 20:25

Locale

FOTO. Imaginea zilei! Doi bătrâni din județul Satu Mare au mers cu ATV-ul la sfințit

Imaginea zilei vine din județul Satu Mare, acolo unde fotograful Remus Țiplea a surprins un cuplu aflat la vârsta a treia mergând la sfințit cu ATV-ul. Cei doi și-au pus coșul în față, au urcat pe ATV și au mers împreună la sfințit.

Fotografia a fost realizată în Cămârzana, în Țara Oașului, acolo unde tradiția și modernul se întâlnesc la aproape fiecare casă. Și cine spune că nu există romantism sau distracție la vârsta a treia este invitat să privească imaginea de mai jos…

21 comentarii

  1. Unu Răspunde

    Apoi te miri că se întâmplă atâtea accidente !!!. O bolonzât lumea asta cu tătu !!!

  2. H&R Răspunde

    Nu mai este sanie cu zurgalai, si nici caruta cu zurgalai. S-a terminat povestea. Ati mancat caii in salam italienesc sau in Italia ma rog.

  3. Unu Răspunde

    La vârsta asta?. Pun.pariy.că moșu n-are permis și în plus nici unul dintre ei nu au cască.

  4. Una Răspunde

    Uitați-vă ce s-a întâmplat și la Neamț.

  5. Satmarean Răspunde

    Identificați urgent oșanul respectiv din loc. Cămărzana și urgent Poliția Rutieră luați măsuri legale în consecință. Nu e posibil așa ceva !

  6. Satmareanca Răspunde

    Unde le este masca și casca de protecție la amândoi ?. Poftim ???. Urgent autoritățile să se autosesizeze, verificări și măsuri legale. Iar tu fotografule puteai să-i iei umpic de urechi nu să-i fotografiezi și să-i postezi. O mare greșeală. Asta nu e de laudă sau de bine măi Țiplea !!!

    • Alta sătmăreanca Răspunde

      @satmareanca, serios, “umpic”??! Ce înseamnă ???!

  7. Unu Răspunde

    Asta-i o laudă și o fală prostească nu demnă de urmat !

  8. Jan Răspunde

    Undye țâ verigheta, masca și casca moșu ???

    • Vulpea bi-polara Răspunde

      Pai vazut-ai osan nelaudaros, nefalnic si neprost? Mosu so vrut vedeta in ecosistemu virtual, si fotografu lo tras in chip, sa se mai bage si el in seama. Asa-i cand mentoru lui, Komaromi R, nu lo invatat si regulile de bun simt, ci doar arta fotografiei.

  9. Alex Răspunde

    Ma da numa răutate zace in voi. Condamnatiilor

    • Ghita Răspunde

      Sunt invidioși toți peaci că nu au ATV….face-tiva credit cu buletinul și cumparati-va și voi disperaților!!! va pușcă venele pe creier din cauza povesti cu Moșul și baba calare pe ATV!🤣🤣🤣

  10. trilulilu Răspunde

    @Ghita, zău? Nu e nici o invidie. Covidul îl caută acasă iar moșul se plimbă cu baba pe motoreta adusă de fi-su de pe undeva din ouest acasă pe pe coclauri. Mamă ce s-a ajuns, ce s-a realizat! A apărut și la ziar cu tot cu poză! Pentru asta merită să tot trăiești!😱🤮🥴😰😩
    Dar …. Măcar e un fel de eveniment din județ, nu ca ăla din Vișeu care și-a dat foc tâmpitul. Dar era și ăla aproape, aici în județul vecin. Cherestul păstă heghi.

  11. shumaheru Răspunde

    da macar e inmatriculat atv -ul ? ..

  12. leul Răspunde

    are mosu permis stati linistiti a fost sofer profesionist si atv-ul este inmatriculat,nu va mai agitati!!!

  13. Diane Răspunde

    Mai bine asa “moderni” decat: “Relații intime în public, în Satu Mare. Surprinși de o mamă și fetița de 3 ani”. Macar acestia se duceau la biserica, la sfintit , ceea ce este mai potrivit pentru varsta lor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.