Ultima actualizare: azi, 10:08

Locale

FOTO. Ministrul Dezvoltării, Cseke Attila, în vizită la șantierul podului de la ștrand

Ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, Cseke Attila, se află astăzi într-o vizită de lucru în județul Satu Mare. Cu această ocazie, ministrul va vizita câteva dintre obiectivele de dezvoltare derulate din fonduri europene și guvernamentale.

Ministrul a vizitat șantierul Podului peste Someș – zona strada Ștrandului, alături de primarul Kereskényi Gábor, viceprimarul Gheorghe Stan, administratorul public Csaba Maskulik, președintele Consiliului Județean, Csaba Pataki, și prefectul Altfatter Tamás.

Podul peste Someș reprezintă o investiție de 169 milioane de lei, cea mai mare din ultimii 30 de ani derulată de Primăria municipiului Satu Mare, aproape jumătate din suma contractată este susținută de Ministerul Dezvoltării.

 

8 comentarii

  1. x-ulescu Răspunde

    ceva stalpi in zona care incurca treaba ? sau sunt lasati ca scuza daca nu se termina la timp ??

    • pix-ulescu Răspunde

      Nimic. Astia de la Strabag au un ritm constant, nu ca Italieni care trageau cate 12 ore pe zi plus sambetele pana au ramas fara forta de munca.

  2. Gheorghe Răspunde

    Ca pe vremea lui nea ceașcă când cățelușii îl întâmpinau pe ,,șefuțu”și îl duceau sa vadă unde totul era în totul regula.Acolo unde sunt probleme nu trebuie dus,sa nu cumva sa întrebe de ce se inunda 80%din oraș la o ploaie mai de doamne ajuta.Sa nu întrebe de ce s-au făcut construcții civile și industriale care au podurile fără tuburi de scurgere a apei pluviale,de ce nu sunt curățate canalele care ar trebui sa preia apa pluviala….chestii din astea mărunte(pentru voi).Mă căcaților de politicieni,mă prefăcuților da pe voi nu va prinde rușinea chiar deloc?De ce nu-l duceți pe ,,feinec ur”sa vadă cum sa dezvoltat groapa lui bud de lângă piața mare,sau groapa din zona pieței romane,lângă fântână cu bere?
    Acolo este mare dezvoltare de vreo 15-20 de ani în satmar,sunt realizările edililor de stânga,de dreapta și udmr care s-au perindat de-a lungul vremii pe la conducerea urbei.
    Totul este prefăcătorie,frecție la un picior de lemn,praf în ochii populimii.

  3. Garboz Răspunde

    Asta este expert la inchis spitale ca are cateva la activ .

  4. +++ Răspunde

    Dar de ce nu vizitați coloana de mașini, care se formează la intrarea în oraș de pe drumul Careiului la ora 15. De ce nu terminați cu prioritate giratoriu de sub pasaj. A-ți montat limitatoare de viteză ca să blocați circulația. Cât de cretin poți să fii să iei o astfel de decizie. Imi vine să dau cu parul (vorba lui Orban). Stați și vă scărpinati cu toți în cur și nu faceți nimic.

    • --- Răspunde

      De ce nu folosiți mijloacele de transport in comun?

    • altu fără bmw Răspunde

      Daca tu crezi ca noi avem probleme cu ambuteiajele atunci du-te in Bucuresti s[ vezi ce este un ambuteiaj. La noi e floare la ureche inclusiv ce este vinerea la ora 15-17 cand toata lumea mere acasuca.

      • a Răspunde

        Este o problema mare. Odoreului. 3000 de suflete mutate in 10 ani prin Martinesti. Alte cateva mii fac naveta de cand s-a asfaltat pana la Apa. Sensul giratoriul din fata Vanatorului, opreste intrarea in oras. Sensul de la Kaufland plus semafor Economic, intre eleinca un sens, blovheaza complet traficul de pe Botizului.
        Daca ai noroc, un harb de tractor de scoala, iti papa ficatii cu 30 km/ora.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.