Ultima actualizare: azi, 22:11

Locale

FOTO. Povești pe patru roți. Paradă spectaculoasă de mașini retro la Carei

Sâmbătă, 15 mai 2021, între orele 11.00 – 14.00, în parcul Dendrologic din municipiul Carei a avut loc o expoziție de mașini de epocă în cadrul evenimentului Retro Parada Primăverii 2021.

Pe spațiul verde din fața manejului au fost expuse 92 de mașini și motociclete de epocă. În ciuda vârstei unora dintre ele, exponatele au atras un număr impresionant de curioși prin aspectul foarte îngrijit, culorile, formele și chiar „poveștile” adunate de-a lungul anilor. Multe dintre autovehicule au fost premiate la saloanele sau expozițiile de profil la care au participat.

Participanții la manifestarea în aer liber s-au arătat extrem de încântați și au făcut fotografii protagonistelor pe două sau patru roți, respectiv și-au făcut o serie de fotografii alături de acestea.

Evenimentul a fost organizat de Retromobil Club România, filiala Satu Mare, cu sprijinul Fundației Centrul de Promovare a Turismului Cultural „Gróf Károlyi.”

Retro Parada Primăverii 2021 s-a desfășurat și în alte orașe din țară precum Târgu Mureș și Băile Tușnad și va continua și în zilele următoare, în 16 mai la Slatina și Constanța, iar în 29 mai la Petroșani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.