Ultima actualizare: azi, 20:44

Naţionale

Accident mortal | Maserati condus cu 180 hm/h, făcut praf! Trei tineri au murit

Accident mortal | Maserati condus cu 180 hm/h, făcut praf! Trei tineri au murit. Un accident rutier cumplit s-a produs în noaptea de sâmbătă spre duminică la Poiana Stampei, unde un autoturism Maserati condus cu viteză a ieșit în afara carosabilului, lovind mai mult obstacole și răsturnându-se. Toți cei trei tineri din mașină au murit, potrivit Libertatea.

Mașina circula, la miezul nopții, cu 180 km/h prin localitate și șoferul a pierdut controlul volanului, iar bolidul de lux s-a răsturnat și a lovit mai multe obstacole, fiind efectiv făcut praf. „Un autoturism răsturnat pe cupolă, în afara părţii carosabile, pe raza localităţii Poiana Stampei. Trei persoane au rămas încarcerate în interiorul maşinii, iar la faţa locului au fost trimise două autospeciale pentru descarcerare şi ambulanţe SMURD, cu sprijinul unui echipaj de ambulanţă judeţean.

A fost solicitat şi sprijinul colegilor de la ISU Bistriţa-Năsăud, care au intervenit cu două ambulanţe SMURD, una dintre ele fiind de terapie intensivă mobilă. Victimele încarcerate, toate trei în stare de inconștiență, au fost extrase dintre fiarele contorsionate şi imediat s-a trecut la manevrele de resuscitare. Din nefericire, după finalizarea protocolului, s-a declarat decesul pentru toate cele trei victime”, a precizat Alin Găleată, purtător de cuvânt ISU Suceava. În mașină erau trei tineri, unul de 23 de ani și doi care aveau 30 de ani.

Foto: ISU Suceava

Sursa: Libertatea

13 comentarii

  1. Cetateanul turmentat Răspunde

    Selectia naturala in actiune!
    Bine ca nu a pattit vreun pieton ceva, ori vreun alt participant la trafic si care sa fie nevinovat.
    Cat despre inconstienti, sa le fie tarana usoara, dar traficul e un pic mai sigur acum.

  2. Gheorghe Răspunde

    Aviz amatorilor,,Ulciorul nu merge de multe ori la apă”…mnezaul vitezomanilor era la somn asa ca au,, dat colțu” toți trei,iar acum nu au altceva de făcut decât sa cânte cu îngerii?👹☠👿cei negri,sau poate fac și acolo ralyuri printre reprizele de stat in cazanul cu smoala?
    Cum i-ți așterni,așa dormi.
    Trei Doamne și toți trei?….de George Coșbuc.

  3. altu fără bmw Răspunde

    Dacă erau un pic mai atenți poate ieșea măcar un dram de organe tocmai bune de transplant pentru vreun necăjit. Dar ăștia în graba lor către pășunile veșnic verzi ale lui Manitou s-au făcu pateu. Nu știu cum îi înmormântează, serios. E trist. De aia trebuie la unii mașini tunate ca să se dea grozavi și să se grăbească către madama cu coasa? Bine măcar că nu au omorât pe careva nevinovat.

  4. chupacabra Răspunde

    Au vrut sa vada cat de tare poate sa mearga masina. Acum o sa fie o alta gramada de retardati care ii vor plange pe Facebook.

  5. AziNu Răspunde

    De ce vorbiti la plural? Poate ala din dreapta sau spate l-o rugat sa incetineasca. Vinovat e doar soferul , ceilalti doi nu-si merita soarta. Am fost si eu cu vitezoman. O trebuit sa-l amenint ca sa incetineasca . Doar ca barosanii, in momentu in care le zici sa o lase mai moale, o calca si de-a dracu’ . Astia merita sa moara fara mila

    • Romanistan citizen Răspunde

      Dacă ai face efortul să citești știrea pe ceva site național ai afla că cei doi erau la ceva chef în pasul Tihuța. Deci la urcarea la volan erau sigur beți. După ceva pahare de vorbă să spune că au observat că unul de acolo a venit la chef cu un Maserati ca să se dea și ăla șmecher. Cei doi au zis că hai să încerce cât de tare poate merge mașina. Observi că sunt niște momente când se putea opri toată tărășenia asta? Dar nu era cine că probabil toți erau beți și se credeau grozavi. poate chiar highlanderi, adică nemuritori. Ăia din față multă minte nu aveau, aia e sigur. Asta fără supărare. Întrebare. Acum cine merge în locul lor să culeagă sparanghelul lui tanti Merkel și ca să strângă bani de un alt Maserati? Pentru că de aia se merge afară, nu? Ori ba?

      • Gheorghe Răspunde

        Nu-i sigur ca din munca cinstita la sparanghel sau în șantierele Europei o sa faci bani repede si ușor ca să poți cumpăra un Maserati.Nici nu-i nevoie sa mergi afara la munci greu pentru asta.Nu vedeți câți s-au îmbogățit în romanica făcând afaceri venoase?sau muncind ,,la negru”,neplătind o lețcaie la stat,sau făcând afaceri cu statul(cel mai mare hoț)sau plasând,,portocale”la fraieri care vor da golească tunul,ori plasând iarba și praf pentru liniuțe?Ia priviți mai atent și o sa vedeți o grămadă de cunoștințe care au devenit afaceriști de felul acesta.Io cunosc o duzina.Nu-i nevoie sa mergi și sa te spetești muncind ca bolundu afara pentru niște amărâți de 1200 euro(din care cu greu reușești sa pui ,,la ciorap”vreo 6-700) ca să te rezolvi cu vreo masina.
        Trăim vremuri în care cel care muncește cinstit abia-și duce zilele,iar ,,bisnismenii”so realizat cât alții în 100 de ani.

        • Romanistan citizen Răspunde

          Știu @Gheorghe. Dar dacă eu aș fi în situația lor și să zicem chiar nu am mașină nici dacă m-ai plăti tot nu aș cumpăra un Maserati. Aș cumpăra o mașină fiabilă și aș consuma bănetul rămas pe altceva. Am impresia că indivizii în cauză au sărit cel puțin o etapă din evoluție.

  6. Altu Răspunde

    Ne bucurăm că au plecat singuri toți și nu au luat alți nevinovați cu ei. Felicitări! Lor și părinților.

  7. Gheorghe Răspunde

    …..cetățene,în comentariul meu anterior spuneam despre astfel de bipezi de cea mai joasă speță și se pare ca am cam avut dreptate.Am întâlnit pe unul care pe vremea lui ceașcă curăța wc-uri la fabrica iar acum era plin de ghiuluri,era mare,, bisnismen”schimba valută!!Pentru cine?….prietenii știu….Cât despre cei care merg la munca în străinătate?…departe de mine sa judec,fiecare om are problemele,necazurile și baiurile lui,nu-i la toți la fel,nu putem sa-i băgăm pe toți intr-o oală,Cunosc cazuri și cazuri de oameni amărâți care au văzut ca pruncii lor sunt premianți și aveau capacitate de a face scoala,tatăl si-a lăsat serviciul cu minim pe economie și a mers în lumea larga.Zicea unul pe care-l cunosc foarte bine,,Ghiță decât sa plăng de mila lor,mai bine plâng de dorul lor.A ales sa se sacrifice….și s-a meritat pe deplin.Are prunci IT-isti cu facultati și sunt OAMENI,ceea ce-i foarte important,zic eu!

    • Romanistan citizen Răspunde

      Corect @Gheorghe, doar că în cazul ăsta la acești tineri nu prea se aplică. Eu consider că în momentul de față și cu nebunia asta de pandemie dacă vrei găsești un loc de muncă în țară. Mulți merg amăgiți de alții că afară gardul e din cârnați și curge lapte și miere. Nu prea e valabil. Plus costurile inerente de cazare și altele, astea variază de la țară la țară. nu știu dacă tragi linie chiar merită. Financiar poate dar copiii au nevoie și de susținere, să fii lângă ei. Aceste momente trec și nu le mai poți recupera. Alergăm după banul ușor dar ca persoane ne înstrăinăm. Mai ales cu distanțarea asta socială.
      Bine că nu au murit alții nevinovați în accident. Măcar atât. Dar nu cred că de aia venim pe lumea asta ca să ținem umbră degeaba sau să ne grăbim să ne întoarcem. Astea au fost vieți complet irosite.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.