Ultima actualizare: azi, 16:05

Locale

FOTO. S-a dat startul Maratonului de Vaccinare, la Piața Mare din Satu Mare

S-a dat startul Maratonului de Vaccinare, la centrul de vaccinare amenajat în Piața Mare din municipiul Satu Mare, începând cu ora 8.00.

Prefectul Altfatter Tamas și subprefectul Lavinia Kiss s-au asigurat că astăzi, începând cu ora 8,00 vaccinarea poate începe și în acest centru. Echipa medicală și cea a registratorilor sunt asigurate iar organizarea fluxurilor medicale este realizată în condiții foarte bune.

„Vă așteptăm, astăzi până la ora 16,00 iar mâine la Piața de Vechituri. Vaccinare gratuită, fără programare, cu vaccin Johnson&Johnson”, transmite Prefectura Satu Mare.

13 comentarii

  1. comentator Răspunde

    Doar o întrebare. Cum poți amplasa și organiza cortul acolo ca tot omul care merge în piață să se împiedice de tine? Cum separi activitatea asta potențial contagioasă de restul? Ce ați spus celor care vând răsaduri acolo și plătesc pentru loc? Marș de aici?
    Mâine va fi în piața de vechituri. Acolo nici măcar aceste condiții nu vor exista. Igienă, siguranță sanitară???? Zeroooo!

    • Golf Răspunde

      @bla, bla, bla, nu confunda cortul acela cu bucătăria ta…Marș de aici…!!!

      • Golf Răspunde

        Golfule fals, Te-am afectat serios, mumă ta precis că este gestantă în continuare, așa se întâmplă cu muma proștilor, nu au timp de respiro.

      • comentator Răspunde

        Bla, bla @Golful care copy! Ai vrea tu sa ai bucataria mea! Mars inapoi la cortul tau ca te spun si ti se taie si netul! Cum poti mai organiza asa ceva c\nd acolo in conditiile alea se plimba omul mai ceva ca la ma-ta draga, aia de la kuplerai! Atunci de ce s-a facut teoria cu centre de vaccinare si fele de fel de dotari iar aici te vaccineaza din mers intre doua negocieri la patrunjel si ceapa verde? E hilar!

      • planul cincinal Răspunde

        A meritat cu varf si indesat ditamai cortul in buricul pietii! 200 de oameni s-au vaccinat toata ziua!?!? Penibil. Deja nu se ma stie de unde sa faca depasirea la planul cincinal la intepati.

  2. H&R Răspunde

    – Dragul meu fugi si tu pana in piata si ia un kil’ de cartofi, cateva rosii, cate-o legatura de ceapa si verdeturi si un vaccin.. :)))

  3. Katz Răspunde

    Sunt dubii pe vaccinarea asta. Eu ma gandesc sa ma vaccinez cand voi putea…doar ca vazand ce se intampla in tari care au milione de vaccinati, iti vin o gramada de dubii. De exemplu, Anglia (nu UK) are peste 50 milione vaccinati, iar infectii au inceput sa cresca zilnic. Majoritatea din cauza variantelor.
    E naspa sa te vaccinezi si dupa putin trebuie alt vaccin…..e ca si cu telefoanele,dupa putin is demodate.

    • Golf Răspunde

      Dacă vei urmări și alte informații vei înțelege ce este cu plandemia asta și vei află răspunsul la toate întrebările.

      Se dorește crearea de dependență de vaxxuri și medicamente pentru că un om sănătos și liber în gândire este periculos pentru acest sistem.

      Așadar tembelii îți vor distruge imunitatea nespecifică astfel încât orice infecție îți va fi fatală, o simplă răceala pentru o persoană cu imunitate nespecifică puternică se transformă într-o luptă de viață și de moarte pentru un vaccinat. Sistemul tău imunitar va crea anticorpi doar de care i se spune și când i se spune. Practic supraviețuirea ta va depinde de sistem care dacă ești băiat rău nu îți va mai da vaxxurile necesare. Deci vei fi un sclav total.

      • nr Răspunde

        Du-te mah spre plm mea de avorton ce esti,marsh mah la cacat jigodie,du-te bre si scoate-ti odata magariile alea din cap,toate conspiratiile.
        Da ce plm stiri tot citesti??? “Alice in Tara Minunilor” ?? PLICTISITU’ VIETII

      • Nae Răspunde

        ai reusit sa te bagi in seama retardatule |

  4. HBC Răspunde

    bisnitari cumpara certificat de vaccinare de la coicita noastra mult iubita ………nu conteaza ban sa iasa …..
    romanica tuturor posibilitatilor…

  5. Ciclop Răspunde

    Persoanele care s-au imunizat prin vaccinare, pot transfera imunitate si prin lichidul seminal!
    Asa ca tuturor celor care refuza vaccinul, le recomand sa ceara unei persoane vaccinate sa le ejaculeze in gurita, pentru evitarea oricaror efecte secundare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.