Ultima actualizare: azi, 11:56

Locale

Reorganizare în Partidul Social Democrat din județ: „PSD Satu Mare ia calea echilibrului”

A fost votată și aprobată noua componentă a Biroului Permanent Județean Interimar a PSD Satu Mare. 

Redăm integral comunicatul de presă cu privire la modificările organizatorice, și nu numai, ale Partidului Social Democrat.

PSD Satu Mare a ales drumul stabilității, prin ample decizii de reorganizare și deschidere către oameni.

În contextul procesului de reorganizare, în cadrul Consiliului Politic al organizației județene PSD Satu Mare, de astăzi, au fost dezbătute, votate și asumate mai multe detalii organizatorice pentru Conferința Județeană de alegeri, care va avea loc în toamna acestui an.

Astfel, a fost votată și aprobată componența Biroului Permanent Județean Interimar:

• Președinte – Emil Radu Moldovan,

• Secretar executiv – Aurelia Fedorca,

• Vicepreședinții – primarii PSD din județul Satu Mare: Betea Toma, Ciuta Ioan, Ciurdaș Traian, Cristea Radu, David Gheorghe, Jurchiș Gheorghe, Marian Gheorghe, Burlacu Florin, Coza Romi, Ardelean Simion, Balogh Daniel și Avorniciți Mariana.

• reprezentanții organizației de seniori, femei, tineret, municipiu și liderul de grup al consilierilor județeni PSD, respectiv Eugenia Sabău, Cecilia Marinescu, Ioana Bran, Ciprian Crăciun și Ioan Oneț.

De asemenea, s-au supus votului, funcțiile de purtător de cuvânt și trezorier, fiind aleși: Ioana Bran, purtător de cuvânt și Cătălin Filip, trezorier.

Până în toamna acestui an, când va fi organizată conferința județeană de alegeri, trebuie organizate alegeri în toate organizațiile, atât locale, comunale, orășenești, municipale, cât și seniori, femei și tineret.

Președintele interimar, Emil Radu Moldovan, a precizat în cadrul ședinței că partidul este deschis tuturor sătmărenilor care vor să se alăture organizației. Toți acei membri care n-au mai activat din diferite motive sau care au ales să plece sunt bine-veniți înapoi în cadrul organizației.

Așadar, PSD Satu Mare ia calea echilibrului, devenind o organizație stabilă, orientată către oameni și proiecte utile comunității noastre.

Purtător de cuvânt al PSD Satu Mare

Ioana Bran

17 comentarii

  1. Gheorghe Răspunde

    No amu hai pe ai,bravo ca v-ati reorganizat sa va vedem cum va…organizati.Dusmanii politici va asteapta sa va soarba intr-un pahar cu apa.Parca vad ca va iesi un mare zeromaro din aceasta reorganizare.Asta ne mai lipsea sa sa auzim ca v-ati lis si v-ati oblojit ranile dupa atatea infrangeri glorioase in frunte cu coi(u)ca,bran(fara stan),gabita(fost ministru?)govorake,si altii mari specialisti si porniti la drum spre si mai mari infrangeri ce va asteapta.(la cat mai multe)
    Tot *nainte cu tupeu,
    Ca sa pierzi nu este greu.
    Sper sa aud peste vreo 5-6 luni de o noua reorganizare si tot asa sa o tineti din organizari in reorganizari pana la Marea Disparitie in neantul politikiei romanesti,urmand alte partide precum pntcd,punr,alde,proRo(a pisicutuluipuiemonta)…..si altii,fie-le tarana usoaraaaaaa!!

  2. Andrei Răspunde

    Cu Govor dupa perdea se face marea reorganizare,văi de pu.a lui partid,se fac de rușine in fiecare zi și mai vor să castige alegeri în 2024!?

  3. Fasz Răspunde

    Dar Cristescu, face alt PSD?

  4. Valahu Răspunde

    Nuuu Cristescu face pe el !🤣

  5. Valahu Răspunde

    Am vrut să spun că face sex cu mama.

  6. Xpert68 Răspunde

    Trimeți-l și pe Onet la muncă că el a ramas blocat în telemuncă!!! Nu a mai fost la servici de când a fost schimbat din functie de la ANIF Satu Mare de Nagy Otto!! Poate organele de cercetare penală se vor sesiza cu privire la acest aspect, respectiv că Onet încasează salar fără lucreze nimic la ANIF Satu Mare de peste 1 an cu acordul lui Nagy Otto!!!!!!

  7. Valahu Răspunde

    Mai gunoi de Cristescu s-au sluga a lui atit esti de las ca postezi sub alt nume.Gunoi ordinar ai craj s-a postezi cu numele tau borit si avortonce esti .Daca vrei ne putem intilni s-a reglam niste conturi cacat cu ochi bulbucati ce esti.

  8. Dacul Răspunde

    Valahule o zis Cristescu să îl SUGI!!!:)))))

  9. Mae Răspunde

    Da unde-i găbiță mai ce ați făcut cu el !!!!!! Gabiță ceva comunicat !!!!,țiau luat microfonul hai gabiță !!!!!

  10. P.S.D. satu mare Răspunde

    Valahule poți să mă sugi și pe mine.

  11. Valahu Răspunde

    Ma cac in gura voastra de cimati .Muie PSD si postacilor gunoieri in frunte cu oligofrenul analfabet si spagar Cristescu .😛

  12. P. Ș. D. satu mare Răspunde

    Valahule să te caci în gură la mă-ta,care te-a făcut așa de prost și la tot neamul tău.

  13. Bucuresti Răspunde

    Hai ca vin sa fac ordine intre voi.

  14. Buratino Răspunde

    Defapt toată povestea cu ședința s a intimplat ca să înțeleagă cristescu și leș cine i șef la PSD, adică govor. Și asa va fi mulți ani de-acum. Restul e gargara

    • Mircea Răspunde

      Îl doare pe Cristescu in p… la de fata bagabontului Govor,i-o baga până în amigdale că nu are nimic de pierdut,pe pupincuriștii lui ii reduce la tăcere când ridica capul dar se pare că Cristescu nu executa în tocmai ordinele noii discipline de partid ….Govor ești istorie ori cât te-ai da peste cap și ori câte combinații jegoase faci pe sub mese!

  15. Ciocu Mic Răspunde

    MU!E PSD!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.