Ultima actualizare: ieri, 19:32

Locale

FOTO. Sute de persoane vaccinate în piețele din Satu Mare. Urmează un maraton în Piața Someș

300 de persoane s-au vaccinat astăzi la punctul de vaccinare organizat la Piața de Vechituri în cadrul Maratonului Vaccinării. În total, în cele două piețe au fost vaccinate 510 persoane.

Prezent la finalul acțiunii, subprefectul Lavinia Kiss a felicitat echipa medicală, registratorii și voluntarii SMURD și le-a mulțumit pentru efort. Acțiunea va fi reluată atât în Piața Mare cât și în Piața de Vechituri, peste două săptămâni.

,,Vinerea ce urmează, trecem Someșul – ne vedem în Piața Someș, pentru o nouă rundă de sănătate’’, anunță Instituția Prefectului Satu Mare.

 

 

 

16 comentarii

  1. România Răspunde

    Tare îmi “place” distanțarea socială practicată în poză. Da, știu! Toți sunt vaccinați. Dar s-a abrogat undeva, cândva și pentru unii prevederea cu “distanțarea socială” și noi nu știm? Legea e lege pentru toți. Teoretic.

    • IT Răspunde

      @ Altu , iarasi tu ?

      • România Răspunde

        Nu. Ești penibil. Chiar nu sunt @Altu. Ai o obsesie și vezi că ar trebui să te tratezi până nu e târziu. Cu paranoia la volan nu e treabă sănătoasă.

      • Altu celălalt Răspunde

        @Covid19, iarăși tu?

      • Satmarean Răspunde

        Nu e ,,altu”, e doar idiotul de puncte puncte

        • ... Răspunde

          Idiot e stii tu cine care te-a scapat intentionat la nastere. Dar mai incearca.

        • România Răspunde

          O întrebare. Faptul că am dreptate în ce am scris în primul meu comentariu nu vă deranjează, așa este???? Dacă v-ar spune careva să dați din cioc cum vi se dictează și să urlați în gura mare că mamă-mamă ce problemă că stau ăia grămadă pun pariu că ați urla aici la comentarii! Dar deocamdată nu vi s-a dat voie.

  2. suciu+emil Răspunde

    Urmeaza vaccinarea in gara si autogara

    • România Răspunde

      @suciu+emil. Nuuuu! Din zbor! Par avion!
      Cică urmează puața Someș data viitoare, cocina aia aglomerată. Dar pentru ei e bine e aproape de spital, nu trebuie cărat mult. Nimeni nu observă penibilitatea?

      • Dacus Răspunde

        Penibil este ca lumea nu se duce la vaccinare ,nefiind corect informata ,ba chiar dezinformata .Asta rezulta din gradul de educatie.
        Daca ne uitam ca in Hu vaccinarea se face numai prin programare online si totusi au reusit in jur de 60% ,ar cam trebui sa dea de gandit.

        • România Răspunde

          Nu compara educația din cele două țări. Și nu uita că la ei din start au fost cooptați medicii de familie. Ei își cunosc cel mai bine pacienții, ei știu cel mai bine. problema la noi este că autoritățile noastre tot timpul aleargă după calul care recent a trecut în galop pe lângă ei. Niciodată nu anticipează și nu fac nici o mișcare de la sine dacă Bruxelles nu dă din cap. Ungurii au vaccinat aproape de la început și cu Sinovac și cu Sputnik. I-a durut exact la 1,5 m lateral dreapta sau stânga de vociferările unora. Dacă ești pus prim-ministru este ca să protejezi și să faci ce e cel mai bine pentru populația țării, chiar indiferent de condiții dacă știi că procedezi corect. Noi încă nu am ajuns la acest nivel.

      • Observator Răspunde

        Si în timp ce-ti iei…. vaccinul să vină cei cu ….țigi-țigi (coloratii cu țigari ) să-ți ofere un pachet !
        Nu mai conteaza nici distanțarea , nici condițiile de igienă , nici mediul ( septic sau aseptic , la alegere pentru fraieri) , facem poze de grup și pe urmă , Dumnezeu cu mila ! Să le iasă la număratoare vaccinații , că doar ce-om face cu atâtea vaccinuri la câte ne-am angajat ?
        Să mai zică cineva că nu se interesează guvernanții nostri de sănătatea noastră ………

  3. Antena 3 Răspunde

    Păi dacă vă uitați la noi și RTV!?

  4. Ciclop Răspunde

    Persoanele care s-au imunizat prin vaccinare, pot transfera imunitate si prin lichidul seminal!
    Asa ca tuturor celor care refuza vaccinul, le recomand sa ceara unei persoane vaccinate sa le ejaculeze in gurita, pentru evitarea oricaror efecte secundare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.