Ultima actualizare: azi, 14:10

Locale

FOTO. Tânăr transportat la UPU după administrarea vaccinului, la Maratonul Vaccinării

Unui tânăr i s-a făcut rău după administrarea vaccinului, în această seară, cu câteva momente înainte de finalul Maratonului Vaccinării. Tânărul s-a simțit rău după ce i-a fost administrat vaccinul, astfel s-a decis chemarea unei Ambulanțe.

El a fost preluat de echipajul Ambulanței și a fost transferat la Unitatea de Primiri Urgențe în vederea unor investigații suplimentare.

37 comentarii

  1. Katz Răspunde

    De maine astept cateva comentarii aprinse la articolul asta .

  2. AziNu Răspunde

    Dar nu azi

  3. Golf Răspunde

    Cum să faceți reclamă negativă la vaxx? Săptămâna viitoare nu o să mai iasă oile la coadă.

    Hai ștergeți articolul, altfel veți fi acuzați de terorism, vine cuțu și o încurcați.

    • @golf Răspunde

      mare prost e nepotu bunicului tau.

      • @@golf Răspunde

        Doar tu știi cel mai bine! Că tu ești tatăl! Te-a moștenit din plin!

      • Sâcă Răspunde

        @golf Da unde ți-e prietenul, veterinarul ? i-ai dat liber la …..vaccinare !!

        • brekingnius Răspunde

          Dacă te duci la vaccinare și te recomanzi ca @Sâcă ai din partea mea pus de-o parte o doză mare de laxativ ca bonus. Asta că tot mănânci kkt.

          • Sâcă

            @cacatusNews. Te-am întrebat ceva …prostăvane …iar căcat mâncați zilnic voi doi,așa că poftă bună…

    • soldatu svejk Răspunde

      am auzit ca vindeca calvitia si mareste potenta

      • @soldatul svejk Răspunde

        Potența mai ales la femei, nu?

        • soldatu svejk Răspunde

          problema e ca paru creste pe chestia cu potenta marita

          • @soldatul svejk

            Îhîm. Atunci înțeleg de ce tot insistă Câtzu cu vaccinarea aista! Că văd că-i stă podoaba capilară să-l părăsească! Acum e clar ca-n beznă de tot.🤔😱😲😜🤪

      • gogu Răspunde

        Pai Pfizer face si Viagra !

    • Dr Haus Răspunde

      Intr-un spital din Toscana o noua asistenta care a uitat ca fiola de vaccin contine 6 doze a administrat totul la o persoana ,care nu are nimic ,dar a fost ramasa in spital pt observatie .Cineva tot asa a fost vaccinat cu 4 doze deodata si nu a avut nimic .

      • Katz Răspunde

        A trecut abia o zi…nu striga victorie.
        Dar sper sa fie tot ok,saraca e tanara.

  4. gogu the Original Răspunde

    Nu neaparat din cauza vaccinului ,probabil de la cadere calciu ,zahar,stress etc .

    • bacteriolog Răspunde

      Ai dreptate ,vaccinul Pfizer nu contine alergeni ,iar timpul sa-si faca orice efect a fost prea scurt ,pana se resoarbe trebuie min cateva ore.
      Iar pt cei ce se informeaza prost de pe feisbook : ARN ul nu intra in celula si nu modifica ADN-ul.

      • AziNu Răspunde

        Doar ca e revolutionar vaccinul pe baza de ARN si poate trebuia testat mai mult timp. Oricum , daca era ceva problema majora, s-ar fi aflat deja dupa atata timp. Mai ramane de vazut ce efecte pe termen lung poate sa aiba. Poate o sa apara o generatie mai sensibila la boli , sau risc de infertilitate mai mare. E si asta o metoda sa tii numarul populatiei sub control. Miliardarii lumii nu au somn de grija asta. Au spus-o si ei in repetate randuri. Probabil fara sa stie ce efecte pot avea vorbele lui, oportunisul de Gates s-a pus sa vorbeasca aberatii la TV mai demult , sa expice el cum prin vaccinare putem sa tinem sub control numarul oamenilor pe planeta , colac peste pupaza investeste o gramada de bani in vaccinuri si dupa aia are pretentia sa ne prefacem ca nu am auzit nimic din ce o zis. Mi-e greu sa cred ca ar fii o conspiratie de genul la mijloc, dar de cate ori vad filmarea aia in care se da mare prezicator, imi fac si eu filme: La cat e de disperat omu ala dupa bani, am stat sa ma gandesc … oare o fost capabil sa faca el virusu doar ca sa isi recupereze investitia ? La cat e de perversa lumea, da! Bill Gates ar fi capabil sa faca un covid doar ca sa nu iasa in gaura (nu el personal ca nu e laborant) . Ca sa puna si CIP-uri mai tre sa astepte vreo 500-1000 de ani de evolutie tehnologica . Doar ganditi-va cum ar fi sa investiti bani grei in combaterea unei pandemii care nu mai apare? Gaura! Faliment! Saracie! Daca s-ar confisca jumate din averea lu Gates, ala s-ar sinucide. Ar zice ca el nu poate sa traiasca in “saracie” . Majoritatea oamenilor habar nu au ca in spatele miliardarilor se afla multe cadavre . Ma refer la efectele secundare pe care le au afacerile lor. Eu zic 70% sanse ca virusu sa apara fara interventia omului, 30% Gates , dar fara cip-uri si SciFi-uri

        • AsaDa Răspunde

          Bun serviciu ai ca scrii litanii pe portal.

        • Pfraizar' Răspunde

          @AziDa, te-a cipat si pe tine??? te afecteaza punctu 5G? e cu vindows vista, ala cu proble in bios?

        • covid 19 Răspunde

          @AziNu, Bill Gates a făcut o înţelegere sau plan de principiu(ceva de genu’) într-o ţară africană pt. reducerea natalităţii şi, în consecinţâ, a sărăciei nicidecum nu a fost vorba de ucidere premeditată. Şi apoi ce reducere când Germania primeşte cu braţele deschise migranţi care mai mult îi fac probleme? Dacă ar fi fost un plan, prin absurd vorbind, ar fi luat la ţintă comunităţile problemă. Doamne apără!

          • AziNu

            Nu am spus ca Bill Gates ar face ceva pact cu Germania. E problema lor. Bill Gates cu ale lui: adica sa recupereze cei peste 4 miliarde de dolari pe care i-a investit in ultimii 20 de ani in dezvoltarea diverselor vaccinuri…. Acuma spune tu daca ti-e tot una daca pierzi 4 miliarde de dolari sau nu

          • AziNu

            Si tocmai faptul ca a testat pe tari bananiere ca acolo si-o permis. Sa vada daca reuseste sa scada natalitatea. Ca doar de aia a lucrat la ele. Deci….

      • @bacteriolog Răspunde

        Nuuu! Da’ de unde! Și marmota învelea în staniol ciocolata sus în Alpii austrieci!

  5. comentator Răspunde

    Sau poate asistenta care a administrat vaccinul era cam prea-prea sexy. S-au mai intamplat asemenea accidente. Asa ca se poate din cauza aia avea tineretul proaspat vaccinat tensiunea mare.

  6. Pfraizar' Răspunde

    Gata! V-a cipat bill cel divorat.///Bluescrean

  7. Dacus Răspunde

    Vedeti ca hungurii sunt pe primul loc la numarul de vaccinati ,si la o doza si la doua .Noi pe 8 la o doza si 22 la doua .
    Romanii se lasa influentati de tot felul de stiri false , vine din educatia precara.

    • Katz Răspunde

      Romanilor le-a fost destul dictatura lui Ceausescu. ..hungurii is in dictatura momentan.

  8. Billgeitz Răspunde

    Billgeitz transmite tuturor că s-a șucărit rău de când cu divorțul de Melinda așa că a anulat program chipului implantat. Cei care se vor mișca după asta ca niște roboței să știe că nu e din cauza vaccinului ci a undelor 5G+++. Ei sunt rugați să contacteze firma dânsului. Dar să fiți siguri că nu sunt nici un fel de alte efecte negative. Așteptăm cu nerăbdare runda a doua de vaccinare. Asta a avut un buchet și gust deosebit. 😱😲😜🤪

  9. Avut Răspunde

    Doamne ferește câte bălării mi-e dat sa citesc…

  10. Nicusor Răspunde

    Poftiti la vaccinuri …..3 bucati la 10 lei :)))))))))

  11. @pentru Sâcă Răspunde

    @pentru Sâcă. Așa se întâmplă my dear când te bagi în ceva și nu ai ce căuta acolo. Te-a mâncat pe undeva tare de tot și trebuia să deșertezi? Stai pe dâmbul tău de mizerie și cotcodăcește și scormonește după râme acolo! Să știi că nu eu ți-am scris comentariile alea care așa te-au deranjat. În schimb am constatat și eu că ești exasperant de incult, chiar de-a dreptul bolovan.

  12. brekingnius Răspunde

    @Sâcă. Pe mine unul sigur nu m-ai întrebat nimic. Eu nu știu despre cine vorbești, de fapt nci nu mă interesează, nu sunt @golf sau altul pe care ți-l imaginezi. Ai probeleme serioase tată! Ți s-a rostogolit pastila cu Li sub noptieră și nu mai ai rezervă?

    • Sâcă Răspunde

      Tu nu ești nimeni , și pe nicăieri ..

      • brekingnius Răspunde

        Așa e cum anticipam. Cum găsești vreun client sari cu uninteligența pe el. Ești în confuzie totală. Aici ești @Sâcă în rest un nimeni rămâi cât trăiești. Prostul moare de grija altuia. Deci puțin îmi pasă de tine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.