Ultima actualizare: azi, 10:00

Locale

LIVE&FOTO. Maratonul Vaccinării la Satu Mare, un real succes! Se reia și weekendul următor

Maratonul Vaccinării din parcarea Satu Mare Shopping City a fost un real succes, motiv pentru care autoritățile au decis să îl reia și în weekendul următor.

Aproximativ 1.700 de sătmăreni s-au vaccinat, fără programare, în cele trei zile alea Maratonului. Oamenii au format cozi de zeci de persoane în fiecare zi, încă de la primele ore ale dimineții, pentru a se vaccina cu serul Pfizer.

Prefectul Altfatter Tamas a declarat la finalul Maratonului Vaccinării că fără voluntarii de la Crucea Roșie această acțiune nu ar fi fost posibilă. De asemenea, a mulțumit directorului DSP Satu Mare, Macrina Mihai, pentru implicare, dar și sătmărenilor ce au înțeles mesajul și importanța vaccinării.

Prezent la evenimentul de bilanț, prefectul Altfatter Tamás, alături de subprefecții Lavinia Kissși Radu Bud și de directorul executiv al Direcției de Sănătate Publică Satu Mare, dr. Macrina Mihai s-a declarat extrem de mulțumit de rezultat și a transmis în primul rând sătmărenilor toată gratitudinea și recunoștința pentru civism, pentru că au dovedit că doresc să închidem cât mai repede acest capitol frustrant al existenței noastre, cu restricții și limitări impuse de lupta cu coronavirusul. Sătmărenii au înțeles că vaccinarea este singura cale, rapidă și facilă de a ieși din pandemie, fără riscuri și fără a trebui să trecem prin boală.
Inițiativa Instituției Prefectului Județul Satu Mare, susținută de Direcția de Sănătate Publică Satu Mare, de Inspectoratul pentru Situații de Urgență ”Someș” Satu Mare și de Primăria Municipiului Satu Mare, cu sprijinul Shopping City Satu Mare a însemnat o mobilizare masivă a resurselor, într-un timp foarte scurt. O acțiune de această natură nu se rezumă la logistică, ci însemnă în primul rând oameni, însemnă profesioniști. Prefectul județului Satu Mare a felicitat și a mulțumit echipelor medicale, medicilor și asistentelor, registratorilor și voluntarilor de la Crucea Roşie Satu Mare, coordonați de directorul Rodica Borlan.
Responsabilitatea socială a companiilor sătmărene, în primul rând a Shopping City Satu Mare, reprezentat de Lavinia Finta, center manager, care a asigurat locația și partea de campanie de informare pe amplasament, a Restaurant Capricci , care a energizat personalul implicat și a Librăria Compas care a asigurat print-urile utilizate în campania de informare out-door, a fost apreciată de conducerea județului Satu Mare.
Pe baza rezultatelor obținute și a interesului deosebit manifestat, săptămâna viitoare, de vineri 14 mai ora 14,00 până duminică 16 mai ora 20,00 Maratonul Vaccinării Satu Mare continuă, sătmărenii fiind așteptați în aceleași condiții, în aceeași locație pentru vaccinare. Instituția Prefectului și partenerii vor continua până atunci campania de informare pentru ca un număr cât mai mare de sătmăreni să poată beneficia, cât mai rapid, de beneficiile vaccinării.

4 comentarii

  1. Unu' Răspunde

    Minunat, felicitări!

  2. Satmarean 1 Răspunde

    Felicitari!

  3. m Răspunde

    Domn’ Prefect nu vă lăsați dus de prea multă mulțumire de sine!
    Apropo,aveati o șefa de campanie de vaccinare o fostă chelneriță și continuă amantă!!!Ce făcurăți cu ea?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.