Ultima actualizare: azi, 20:44

Locale

FOTO. Un sătmărean și-a bătut crunt fosta soție și soacra. Una dintre victime, dusă cu elicopterul la Cluj

Un sătmărean și-a bătut crunt fosta soție și soacra, iar una dintre victime a fost transportată cu elicopterul la Cluj. Totul s-a întâmplat la sfârșitul săptămânii trecute în municipiul Carei.

Bărbatul a intrat duminică dimineață, în jurul orei 3.00, în casa soacrei sale. Acesta s-a năpustit asupra fostei soții, pe care a lovit-o în repetate rânduri, după care și-a atacat și soacra. Cele două femei au fost lovite cu pumnii, fiind atacate și cu o șurubelniță.

În urma loviturilor suferite, una dintre victime a fost transportată cu elicopterul SMURD la un spital din Cluj.

Agresorul a fost arestat preventiv: ,,Admite propunerea Ministerului Public – Parchetul de pe Tribunalul Satu Mare și în consecință dispune arestarea preventivă a inculpatului P.G.I., pe o durată de 30 zile, de la 17.05.2021 până la 15.06.2021 inclusiv’’, este soluția pe scurt a Tribunalului Satu Mare.

6 comentarii

  1. Euh Răspunde

    Cine e gunoiul ala care si a batut nevasta? TARE as vrea sa stiu.Va rog afisati adresa so numele lui.Doar un picior si o mana vreau sa I le smulg!

  2. Satmarean Răspunde

    Alai fecior. Bravo !!!. Mai trebuue câte o corecție la unele !

    • you Răspunde

      i-a ajuns cutitul la os omului si nevasata si soacra-sa,omul a explodat….un pic cam tare dar poate au fost multe si a vrut sa nu uite peafara ceva:))))

  3. Garuboz Răspunde

    @Satmarean daca te crezi mare ficior batete cu ficioriii nu cu femeile.

  4. Gheorghe Răspunde

    Mai ce oameni,săracu bărbat,a mers la fosta și la soacra(tot fosta)cu buchete de flori,cu tort de ciocolata,pregătit pentru marea împăcare.Ce sa facă omu ca mai avea ceva iubire pentru ele,acolo pe fundul sacului(a se citi inimii)și voia sa se împace,sa se reinoade lanțul de iubire….și-a luat inima în dinți și a mers la ele încărcat cu toate cele.Au băut,au mâncat s-au distrat ca pe vremurile bune când fosta(soție)îl iubea la nebunie doar pe el.Anii au trecut,mitraliera nu mai bate la distanta mari și în serii prelungite,bate tot mai rar și doar serii scurte sau muuuult prea scurte pentru fosta asa că ea a inceput sa caute mitraliere mai tinere cu bătăi lungi și serii dese.Din vorba în vorba(o fi fost și ceva de udat,nu știm,doar banuim)au ajuns la motivul despărțirii.(ghiciți care-i)….adica,he he he….nu ați ghicit.Codul pin de la cardul lui….da mai aici e marea buba ca el si-a schimbat codul de la card și ea nu mai putea sa facă cumpărături,, la liber”așa cum îi plăcea ei și mă-sii.
    No și de aici o început tot tămbălău…și dai și frige nene,când pe una când pe alta,ca el nu voia nici în ruptul capului sa spună codul pin de la cardul cu salariul minim pe economie.
    Ce sa faci ca o vorba din bătrâni spune cam așa,, coasa și femeia nebatută i-ti rupe oasele”…
    Amu bineînțeles ca nu se mai pune problema impacarii(deocamdata)….dar nu se știe niciodată….s-au mai văzut multe doamne care si-au strâns bulendrele și au plecat crezând ca se descurca singure dar după un timp au revenit la sentimente mai bune și s-au întors acasă ca vulpea(cu coada între picioare)ca nu s-au descurcat și nici mitraliera mai buna nu a găsit ca mitralierele bune se țin cu respect și omenie.(aviz amatoarelor)!!!!
    O alta vorba din bătrâni spune cam așa,,rău e doamna cu cel rău,da fără rău e și mai rău”!!!
    Și inclecai pe-o șa și va spusei poveste așa!!!!

  5. :) Răspunde

    Gheorghita bine ai punctat,bravo!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.