Ultima actualizare: azi, 13:54
Locale

Turnul Pompierilor se redeschide mâine publicului

Clădirea reprezentativă a municipiului, Turnul Pompierilor se redeschide pentru vizitatori începând de vineri, 21 mai, ora 16.

Clădirea care reprezintă o atracție turistică este administrată de Centrul Cultural G. M. Zamfirescu și este una dintre destinațiile preferate ale multor sătmăreni, deoarece oferă o panoramă fantastică asupra orașului.

Turnul Pompierilor va putea fi vizitat în regimul orar al obiectivelor turistice: în fiecare zi, în intervalul orar 10:00 – 20:00, inclusiv sâmbătă și duminică, în afara zilei de luni.

Tarifele pentru vizitatorii sunt: adulții bilet de 10 RON, elevii, studenții și pensionarii beneficiază de reducere: bilet de 5 RON la prezentarea unui act doveditor. Intrarea este gratuită pentru cei cu vârsta cuprinsă între 0-14 ani.

Ca o noutate, se pot realiza ședințe foto în Turn contra cost pentru 50 RON / persoană / oră). Panorama excepțională a orașului se va putea vedea și prin binoclurile care se pot închiria pentru 15 RON.

În caz de timp nefavorabil (ploaie, vânt puternic), vizitarea turnului poate fi suspendată. La vizitarea turnului, se vor respecta normele și reglementările de COVID-19 precum și regulamentul obiectivului.

Totodată, Centrul Cultural oferă tinerilor posibilitatea de a beneficia de un loc de muncă în sezonul de vară! Astfel, cautăm colaboratori care au împlinit 18 ani, și doresc să fie ghid pentru cei care vizitează turnul. Condiția obligatorie este să cunoască o limbă de circulație internațională,  engleza și / sau germană.  Se pot alege zilele/orele: marți-vineri, orele 16-20, iar sâmbătă-duminică între orele 10.00-20.00, program de dimineață sau de după-masă. Informații și completarea aplicației pentru acest job part-time se pot accesa la următorul link:  bit.ly/gardienii

Primăria Municipiului Satu Mare și Centrul Cultural planifică evenimente culturale și de divertisment pentru sezonul de vară, cu respectarea normelor de prevenire COVID-19. Pentru a fi la curent cu evenimentele planificate, vă invităm să urmăriți pagina de facebook a instituției: fb.com/gmzamfirescu

 

 

3 comentarii

 1. Lucky Răspunde

  Din pacate parcul din preajma nu este destul de bine întreținut! Poate pe viitor!
  Este nevoie si de educație privind mediul!
  Parcul este plin de adolescenți ceea ce este minunat, doar ca chistoacele de țigări, ambalajele de sucuri, chipsuri, biscuiți ” infrumuseteaza” zilnic parcul!
  Poate mai multe coșuri ptr gunoi menajer și cate un cadru didactic sa explice care este utilitatea lor.
  In rest este un obiectiv turistic emblematic pentru oraș, ma bucur ca este astfel promovat! La cat mai mulți vizitatori👍

  • H&R Răspunde

   Sau poate Politia Comunitara ar trebui sa faca cateva amenzi pentru cei care arunca gunoiul pe jos.

   • Romanistan citizen Răspunde

    @H&R. S-au mai prins și drogați pe acolo. Eu am fost cât pe să fiu acostat acum câțiva ani într-o zi la ora 10 de o “domniță” care nu a priceput nici în ruptul capului că nu sunt amator nici de senzații tari XXX și nici de iarbă. Și sunt două școli chiar în zonă plus tribunalul. Ce așteptări să mai ai de la oraș dacă în buricul târgului e așa? Cum o fi la periferie sau pe Ostrovului? Totul s-a petrecut în spate la Turnul pompierilor la intrare la un birou notarial. Nu neapărat copiii fac mizerie acolo.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.