Ultima actualizare: ieri, 21:59

Locale

FOTO/VIDEO. Labirintul a fost instalat! Copiii sunt așteptați la distracție în centrul Sătmarului

Surpriză pentru cei mici, de Ziua Internațională a Copilului. Un labirint verde a fost instalat astăzi, vineri, 28 mai, în Pasajul Corneliu Coposu din municipiul Satu Mare.

Un labirint verde de dimensiuni mari a acoperit astăzi platoul de evenimente din centrul nou al municipiului Satu Mare și va rămâne pe poziții până în data de 7 iunie. De asemenea, pe lângă labirintul gigant, în Pasajul Coposu au fost instalate mai multe elemente decorative pentru cei mici.

Labirintul și elementele decorative din centrul orașului sunt parte a evenimentului ,,Săptămâna copiilor și tinerilor”, lansat de Primăria Satu Mare cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului. Municipalitatea a pregătit o serie de activități dedicate atât copiilor și tinerilor, cât și părinților sau bunicilor.

Evenimentele dedicate Zilei Copilului vor începe luni, 31 mai și se vor încheia weekendul viitor, duminică, 6 iunie. Vorbim de concerte, filme, spectacole și workshop-uri ce vor avea loc în mai multe locații din municipiul Satu Mare: Parcul dr. Fatyol Rudolf, Turnul Pompierilor, Pasajul Corneliu Coposu și Muzeul de Arte.

CITEȘTE ȘI:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.