Ultima actualizare: azi, 13:19

Locale

Odios! Și-a torturat și filmat amanta din Satu Mare, iar apoi a trimis imaginile soției

Și-a torturat și filmat amanta din Satu Mare, iar apoi a trimis imaginile soției. Un caz iesit din comun derulat in urma cu trei ani la Deva face obiectul unui dosar penal aflat in faza a doua de judecata, la Curtea de Apel Alba Iulia. Un barbat de 45 de ani a fost condamnat, la instanta de fond, la inchisoare cu executare dupa ce a sechestrat-o pe amanta sa din județul Satu Mare cu 17 ani mai tanara, pe care a agresat-o si a obligat-o sa ii ceara iertare sotiei lui, intr-o inregistrare video. Barbatul a fost ajutat de o prietena a acestuia, tot de 45 de ani, care a fost condamnată în  primă instanță la inchisoare cu suspendare, potrivit Ziare.com.

Povestea începe în luna septembrie 2017, când tânăra, care atunci avea 25 de ani, s-a mutat din Satu Mare la Deva pentru a-și finaliza studiile liceale, la seral. Alegerea orașului Deva ca reședință temporară a fost determinată de imprejurarea că o soră a mamei sale, care era plecată la muncă în Germania, locuia acolo.

În apropierea unității de învățământ frecventate de către tânăra se află imobilul deținut de T. Ovidiu Radu, compus din mai multe corpuri de clădire, având destinația de locuință familială, precum și de spațiu comercial, în care a fost amenajat un bar. Dată fiind apropierea față de sediul unității școlare, la scurt timp după sosirea în municipiul Deva, tânăra a început să frecventeze localul respectiv, ocazie cu care l-a și cnoscut pe proprietar.

Relație intimă cu viitorul agresor

Cu timpul, tânăra a inceput să dezvolte sentimente de afecțiune față de bărbat, iar în primăvara anului 2018, în perioada lunii mai, cu toate că bărbatul era insurat de 18 ani, având doi copii minori, între cei doi a început o relație intimă, între aceștia consumându-se mai multe raporturi sexuale orale, fie la locuința tinerei, fie la domiciliul bărbatului.

În perioada iunie – iulie a anului 2018, barbatul a fost surprins de către soția lui în barul aparținând societății pe care o administra, în timp ce întreținea un raport sexual oral cu sătmăreanca, ceea ce a determinat o stare conflictuală în familie și plecarea soției din domiciliul conjugal.

În acest context, pentru a-i dovedi soției sale sentimentele de afectiune pe care le-ar nutri față de ea, bărbatul a hotărât să producă o dovadă în acest sens, constând într-o înregistrare audio – video cu tânăra îndrăgostită de el. Bărbatul urmărea ca, printr-un comportament umilitor față de victimă, să demonstreze că aceasta nu înseamnă nimic pentru el și să își ceară scuze explicite față de soția lui.

Incidentul sângeros a avut loc în noaptea de 22 august 2018 în locuința bărbatului din Deva. S-au întâlnit la bar unde, la un moment dat, au ramas doar T. Ovidiu Radu, victima sa, și o prietenă a bărbatului care avea să ajute la realizarea planului pus la cale de el.
Tânăra a fost legată de scaunul pe care se afla așezată, “pentru a vedea cum sunt ținuți infractorii”. Initial, victima nu a manifestat o îngrijorare deosebită și a interpretat întreaga activitate ca pe un joc, această idee fiindu-i indusă de către bărbat până în momentul în care a reușit să o imobilizeze, legându-i cu banda adezivă mâinile și picioarele de elementele scaunului, suficient de strâns încât să nu se poata elibera pentru a părăsi încaperea.

Răspunsurile tinerei la întrebările ori solicitările lui T. Ovidiu Adrian, în sensul că ar avea fata el sentimente de afecțiune, astfel încât nu este hotărâtă să-i ceara scuze soției acestuia, i-au creat acestuia o stare ridicata de nervozitate și a lovit-o cu palma peste fata, provocandu-i o sângerare pe nas. În același timp, a solicitat celeilalte femei să înregistreze audio-video cu telefonul mobil momentul în care tânără vă promite că îi vă lasă familia în pace și vă cere iertare acestora, fiind astfel realizata o prima filmare cu durata de aproximativ 8 minute.

Amenințată cu moartea

Pe parcursul întregii înregistrări, inculpatul, dând dovada de cruzime, a lovit în mod repetat persoana vătămată, în general în zona fetei, a tras-o de par, i-a mânjit fata, scalpul și tricoul cu sângele acesteia, i-a adresat injurii și cuvinte jignitoare, amenințări cu acte de violenta și cu moartea, solicitandu-i să-și ceara scuze și să promită că nu-l vă mai caută. Desi persoana vătămată l-a rugat pe inculpat la exercitarea fiecărui act de violenta fizica, să nu o mai lovească, acesta a continuat agresiunea fizica și supunerea la umilințe, reprosandu-i că i-a distrus familia. Tratamentul pe care l-a suferit a fost unul degradant.

La un moment dat, inculpatul s-a dezbrăcat complet și ținând persoana vătămată de bărbie, a amenințat-o că o omoară, că o desfigurează, intinzandu-i sângele de pe fata spre creștetul capului.

De asemenea, în aceleași împrejurări persoana vătămată, la solicitarea inculpatului i-a cerut iertare soției acestuia și a promis că nu vă mai interveni în vreun fel în relația maritala și nu vă mai vorbi “nimic rău de nimeni”. Pe parcursul înregistrării video, bărbatul, observând sângele ce se scurgea pe fata persoanei vătămate urmare hemoragiei nazale, exclama “uite cum curge sângele din tine, ia și manca, manca sângele”, introducandu-i degetul mânjit în gura.

Ulterior, inculpatul îi reproșează persoanei vătămate că în ultima luna i-a distrus viață, motiv pentru care în situația în care aceasta vă rămâne în municipiul Deva, mai mult de doua luni, “o vă da la țigani”, să “o bage în poșta”.

O a doua înregistrare video (având o durata de aproximativ 1 minut), realizata cu aceeași ocazie, l-a surprins pe T. Ovidiu Adrian având în mana un cuțit de bucătărie, pe care l-a ținut cu tăișul lipit de gatul persoanei vătămate, solicitandu-i să jure că aceasta nu-l vă mai caută, precum și să ceara încă o data scuze soției sale.

Închisoare pentru inculpați, daune morale pentru victima

După filmarea acestei scene, bărbatul a eliberat-o pe tânără, i-a permis să se spele și i-a dat un tricou curat. După o perioada, a arătat filmarea realizata, soției sale, de care se despărțise deja în fapt, pentru a-i demonstra acesteia că nu are vreo legătură cu persoana cu care a fost surprins în bar în timp ce întreținea un raport sexual oral.

Victima a mers și a depus plângere la politie. Bărbatul și femeia care l-a ajutat cu filmarea au fost trimiși în judecata și condamnați, pe fond, la Judecătoria Deva. T. Ovidiu Adrian a fost condamnat la 3 ani și 2 luni de închisoare cu executare pentru lipsire de libertate în mod ilegal și șantaj. R. Ramona Maria, prietena bărbatului, a primit 1 an de închisoare cu suspendare sub supraveghere pe un termen de 2 ani.

Bărbatul mai trebuie să-i plătească victimei sale suma de 20.000 de lei daune morale, în timp ce femeia a fost obligata să achite suma de 5.000 de lei. Hotărârea definitiva vă fi pronunțată la Curtea de Apel Alba Iulia.

Sursa: Ziare.com

3 comentarii

  1. Fasz Răspunde

    Bdiata fata… nu cred ca isi mai baga ciocu la barbati insurati :))

  2. Gheorghe Răspunde

    Un nemernici care se mai numește și bărbat(baligă nu căcat)?Mă gunoiule,mă iepure fricos de ce nu-ți asumi,de ce arunci toată mizeria pe fată,ca să ieși tu curat,sa nu te beleasca nevasta de avere la un eventual divorț?Unii bărbați sunt mâncători de,,miroase cred șmecheri profitând de persoane lipsite de apărare.A primit puțin fată de cât merita dar s-ar putea sa aibă mari surprize în viața la ce fel de caracter de,, maro”este.

  3. Satmareanul Răspunde

    :))) daca era invers ce se intampla … ea cu sot si copil … gaseste amant … si apoi ii face plangere amantului la politie … stiu un caz in Satu Mare … real … fantastic poate se va scrie odata si despre aceasta …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.