Ultima actualizare: azi, 17:36

Locale

FOTO/VIDEO. Liberalii sătmăreni au sărbătorit 146 de ani de la înființarea PNL

Liberalii sătmăreni au celebrat astăzi, luni, 24 mai 2021, împlinirea a 146 de ani de la înființarea Partidului Național Liberal, cel mai vechi partid din România.

Astfel, liberalii sătmăreni, în frunte cu deputatul Adrian Cozma, au depus o jerbă de flori la bustul lui Ion I.C. Brătianu din centrul municipiul Satu Mare.

,,Pentru noi, prioritate rămână calea europeană, Europa și suntem în situația în care vom obține o susținere serioasă din partea Uniunii Europene pentru modernizarea României. Asta înseamnă Partidul Național Liberal, reformă și o cu totul altă gândire, o cu totul altă direcție. Nu facem altceva decât să ducem mai departe ceea ce Ion I.C. Brătianu, înaintașii noștri, Kogălniceanu au făcut pentru România”, a declarat Adrian Cozma.

,,Nu doar vechimea acestui partid este esențială, ci faptul că dezvoltarea PNL-ului a însemnat tot atâtea etape în dezvoltarea României. Ce ar fi fost România fără liberali este o întrebare absolut retorică”, a spus scriitorul Felician Pop.

Toate declarațiile, în video-ul de mai jos:

4 comentarii

  1. Szalma Jack Răspunde

    Vad o gramada de moace kakanii pdlisto-basiste !! Niste intrusi !…

  2. Opinie Răspunde

    RESPECT PENTRU CEI CE AU INTRGIT ACESTA TARA SI DZAPRECIERI PENTRU CEI CE O INDATOREZA PE VECIE .

  3. Andrei Răspunde

    Care PNL,toți fripturiști PD-Listi din gașca lui Băsescu care au tăiat salarii și pensii atuncea și acum fac la fel,aduc omul de rand la sapa de lemn ….sa se scoale Bratienii și să vadă ce a ajuns Partidul National Liberal ar muri loc!

  4. Travel Tutitu Răspunde

    Citez dintr-un discurs(de doi bani) :”Familia lui(Bratianu) a avut o casa modesta,iar el a facut un palat.Si a spus : asa cum creste casa mea ,asa va creste si Romania”. Pnl(pdl)-istii de azi i-au luat exemplul,si-au facut si ei palate,iar acum se pregatesc sa mareasca varsta de pensionare,sa elimine pensia anticipata,si de ce nu,sa taie pensii si salarii,ca asa i-a invatat tatucul lor basescu cum sa creasca Romania !!Sa le fie rusine celor care au votat aceste specimene !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.