Ultima actualizare: azi, 12:55

Locale

FOTO-VIDEO. Lucrările la podul de la ștrandul din Satu Mare, în grafic!

Lucrările la podul de la ștrand sunt în grafic! Lucrările la podul de pe str. Ștrandului din municipiul Satu Mare respectând graficul asumat de contructor.

„Lucrările celui mai mare proiect de infrastructura din ultimii 30 de ani din Satu Mare sunt în grafic! Podul peste râul Someș-amplasamanet str. Ștrandului este o investiție istorică pentru Satu Mare, iar constructorul austriac Strabag mobilizează resurse importante pentru ca termenul de finalizare să fie respectat!”, a comunicat Primăria Satu Mare pe pagina de facebook.

Podul prevăzut peste râul Someş face legătura între Bd. Independenţei, cartier Gelu de pe malul stâng şi Bd. Henri Coandă de pe malul drept, şi se suprapune peste str. Ştrandului.

Podul amplasat în continuarea străzii Ştrandului va prelua o parte importantă din traficul ce se desfăşoară între zona de nord şi zona de sud a municipiului Satu Mare, reducând considerabil traficul actual de pe podul Decebal. Noul pod oferă şi posibilitatea preluării traseului drumului european E 81 care în prezent se desfăşoară pe podul Decebal.

Un comentariu

  1. Kuka Răspunde

    Hajrá Gábor, hadd lássa ez a csóró oláh nép hogyan dolgozik a magyar gazda!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.