Ultima actualizare: azi, 17:36

Locale

FOTO. Vitezoman prins de radar în județul Satu Mare. Gonea cu 191 km/h

Nu mai puțin de 49 de permise de conducere au fost reținute de către polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare în cadrul acțiunilor desfășurate în acest sfârșit de săptămână în vederea prevenirii și combaterii accidentelor rutiere.

Polițiștii rutieri sătmăreni au acționat în acest sfârșit de săptămână pentru combaterea a două dintre cele mai importante cauze ale producerii accidentelor rutiere grave, acestea fiind viteza excesivă și alcoolul. Ocazie cu care au fost aplicate peste 300 de sancțiuni contravenționale, la regimul rutier, în valoare de aproximativ 110.000 de lei. De asemenea, au fost reținute în total 49 de permise de conducere și au fost ridicate 6 certificate de înmatriculare.

În 36 de cazuri polițiștii au suspendat exercitarea dreptului de a conduce pentru 90 de zile, întrucât șoferii depistați au fost filmați și înregistrați de aparatul radar circulând cu viteze cuprinse între 101 km/h și 191 km/h, atât în interiorul cât și în afara localităților.

Totodată, alte 8 permise de conducere au fost reținute conducătorilor auto care au fost depistați de polițiști la volanul unor autoturisme sub influența băuturilor alcoolice, fapt pentru care au fost testați cu aparatul alcooltest rezultând concentrații alcoolice cuprinse între 0,04 mg/l și 0,28 mg/l, alcool pur în aerul expirat.

Sursa: IPJ Satu Mare

 

2 comentarii

  1. BMW-ist Răspunde

    Amator, cu atata ma duc eu pa Alecu Russo.

  2. altu fără bmw Răspunde

    Pe autostrada nordului care sta in faza de proiect bine mersi de 20 de ani?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.