Ultima actualizare: azi, 10:34

Locale

WORKSHOP online pentru sătmăreni: Concepte de bază în Advertising si Marketing

WORKSHOP online pentru sătmăreni. Concepte de bază în Advertising si Marketing [Cu exemple concrete] – un nou workshop lansat de Primăria Municipiului Satu Mare, Centrul Cultural G.M. Zamfirescu și Marks & Metrics, proiect care dorește să vină în sprijinul micilor întreprinzători, a PFA-urilor din Satu Mare și tuturor celor care doresc să-și lanseze afacerea în online.

„Marketingul online înseamnă să îți promovezi afacerea prin Internet. Probabil un lucru cunoscut deja de majoritatea – însă haide să descoperim împreună ce poate face marketingul online pentru afacerea ta”, transmit organizatorii evenimentului.

Acest workshop este dedicat începătorilor care își doresc să facă cunoștință cu marketingul online și să își construiască niște baze solide în domeniu. Acest workshop își propune să familiarizeze participanții cu informațiile de bază despre marketingul online, precum și cu instrumentele și resursele gratuite care sigur vor fi de ajutor în domeniu. Vor fi abordate subiecte precum:

– Ce înseamnă marketingul online?

– Ce instrumente gratuite putem folosi?

– Campanii de Ads,

– Dar și termeni precum Digital Marketing Funnel, Lead Generation, CRM și multe altele.

Gazda acestui workshop va fi sătmăreanul Mark Török care și-a înființat propria agenție de publicitate la doar 19 ani și are o experiență mai mult de 15 ani de experiență atât în publicitate, cât și în design web și design grafic. Experiența sa în domeniul marketingului a contribuit la creșterea a numeroase entități și branduri din rândul organizațiilor nonguvernamentale, proiecte și programe de tineret, festivaluri (printre care și #LaDamburi), dar și inițiative antreprenoriale, atât de nivel local din Satu Mare sau Cluj-Napoca, cât și de nivel național, chiar internațional.

Formular de înscriere: AICI

Mai multe detalii găsiți pe evenimentul de Facebook: AICI

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.