Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

Logiscool – şcoala de programare pentru elevi, caută parteneri în Satu Mare

Logiscool – școala de programare pentru elevi, caută parteneri în Satu Mare. Crearea unor cursuri de programare și alfabetizare digitală a crescut în ultimii ani, din și nevoia de a crea o piață a muncii adaptată digitalizării, generând un interes tot mai mare și pentru francizele în educație.

Modelul de business al Logiscool este unul sustenabil chiar și într-un context atipic cum este cel creat de pandemia de Covid-19. Cursurile se desfășoară atât în centrele educaționale, cât și de la distanță, prin platforma proprie de învățare online. Reprezentanții Logiscool au explicat într-un comunicat de presă cum funcționează sistemul:

  • „8-12 ani – vom folosi programul Scratch pentru a crea un joc digital. Vom învăța conceptele de bază ân programare, cum sunt bucla,condiția, declanșatorii și vom învăța să facem o animație!
  • 13-18 ani – vom folosi programul Greenfoot pentru a învăța despre bazele limbajului Java și vom programa împreună, folosindelemente vizuale, dar și programare în linie de cod, primul nostru proiect în Java, un joc!”

Logiscool România urmărește să ofere acces la digitalizare tuturor copiilor și adolescenților, vizând deschiderea a încă 20 școli până la finalul lui 2021 pentru a-și consolida acoperirea la nivel național. Teritoriile încă neacoperite unde şcoala caută parteneri în sistem de franciză sunt orașele Adjud, Alexandria, Bârlad, Bistrița, Botoșani, București, Caransebeș, Curtea de Argeș, Făgăraș, Focșani, Giurgiu, Mangalia, Medgidia, Mediaș, Miercurea Ciuc, Onești, Otopeni, Pașcani, Piatra Neamț, Reghin, Roman, Satu Mare, Sfântu Gheorghe, Sighișoara, Sighetu Marmației, Slobozia, Târgoviște, Tecuci, Târgu Secuiesc, Vaslui, Vatra Dornei și Zalău.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.