Ultima actualizare: azi, 10:14

Locale

Poveste de musical. Cum a ajuns un tânăr din Carei să colaboreze cu Marius Moga

Un tânăr în vârstă de 20 ani din Carei și-a îndeplinit visul. Devon Mozer, Demzer pe numele lui de scenă, a reușit să își întâlnească idolul, nimeni altul decât faimosul compozitor Marius Moga, miercuri, la emisiunea ,,La Măruță”. Și asta chiar de ziua lui de naștere, cadou din partea mamei.

Cea care a făcut posibilă această întâlnire a fost chiar mama tânărului, care și-a luat inima în dinți și i-a scris anul trecut pe Facebook lui Marius Moga. Celebrul compozitor a răspuns la mesaj abia după câteva luni.

,,Acum trei ani Devon a început să cânte prin casă și mi-a spus că nu mai vrea să dea la medicină, ci vrea să dea la conservator și am simțit că e bine ce face, dar am vrut o confirmare de la cineva. Într-o zi am scris un mesaj pe messenger lui Marius Moga. Mesajul l-am trimis în mai (n.red. – 2020) și m-a sunat în decembrie”, a povestit mama tânărului.

Iar acum, tânărul careian s-a întâlnit, în direct la PRO TV cu Marius Moga și au povestit despre o fructuoasă colaborare ce poate ajunge la un nivel la care nimeni nu s-ar fi gândit la început.

La finalul emisiunii, Demzer a prezentat live cea mai nouă piesă produsă în studiourile DeMoga, “Today we pray.”

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.