Ultima actualizare: ieri, 23:39
Publicitate

Se redeschide parcul acvatic Aquastar

Cel mai îndrăgit aquaparc din regiune, are o veste fantastică pentru dumneavoastră. După o perioadă forțată de inactivitate se inversează lucrurile în Imperiul Apelor: personalul Aquastar trece la treabă, iar clienții complexului se relaxează.
Din 28.05.2021 la întrebarea ,,Draga mea, unde mergem să ne odihnim? “ va exista și un răspuns: „La Aquastar Satu Mare!!!“ .
Vă mai aduceți aminte de zilele petrecute în aquaparcul cel iubit alături de cei dragi? Încă auziți țipetele copiilor și nu numai în timp ce se dădeau pe tobogane? Vă e dor de o bere rece și o ceafă gustoasă pe tersasele noastre? Doriți din nou să vă refaceți în piscinele cu apă termală? Vă gândiți cu nostalgie la partidele de fotbal sau volei jucate pe terenurile Aquastar? Toate aceste servicii vor fi din nou accesibile la sfârșitul primăverii.
În toată această perioadă s-au efectuat câteva lucrări de curățare și dezinfecție a piscinelor exterioare și interioare, s-au făcut modernizări la una dintre saunele parcului acvatic și lucrări de izolare în interiorul complexului.
Aquastar va respecta în continuare toate regulile de igienă impuse de către Ministerul Sănătății pentru perioada stării de alertă. Până la revocarea restricțiilor aflate în vigoare referitoare piscinelor interioare, aquaparcul va funcționa exclusiv pe partea exterioară.
Conducerea Aquastar v-a pregătit câteva surprize și pentru Ziua Internațională a Copilului de 1 iunie. (detalii găsiți pe siteul oficial www.aquastarsatumare.ro)
Totodată dați like și share noii paginii Aquastar: Parcul Acvatic Aquastar Satu Mare. Nu uitați dragi clienți, începând din data de 28.05.2021, ora 9:00 Imperiul Apelor (piscinele exterioare, toboganele, terasele, restaurantul) își reia activitatea. Vă așteptăm.