Ultima actualizare: azi, 17:11

Locale

Premierul Cîțu, la Satu Mare: „Vom găsi o soluție ca de la 1 iunie să reînceapă evenimentele private”

Premierul Florin Cîțu a vizitat, în această după-amiază, Centrul de Vaccinare de la Liceul Teologic Ortodox Român Nicolae Steinhardt din municipiul Satu Mare, acolo unde a declarat că vaccinarea este un succes, reîntoarcerea la normalitate fiind tot mai aproape.

El a spus că pandemia se apropie de sfârșit, iar statul trebuie să se pregătească pentru ceea ce urmează. În ceea ce privește relaxarea, premierul Florin Cîțu a spus că de la data de 1 iunie vor exista relaxări pentru toți românii.

„Eu am spus că persoanele care s-au vaccinat ar trebui să aibă beneficii, dar vom vedea cum vor arăta în final aceste măsuri și care vor fi ele. Este clar că de la 1 iunie vor exista mai multe măsuri care vor da înapoi anumite resitrcții de anul trecut. Știu problema evenimentelor private și cu siguranță vom găsi o soluție ca să reînceapă de la 1 iunie și aceste evenimente private. Am înțeles că sunt 250.000 de eveniemnte care s-au anulat, vom vedea cum se va face testarea, dacă se va putea merge pe testare, suntem flexibili la soluții. Avem timp până la 1 iunie să găsim cea mai bună soluție”, a spus premierul.

Știre în curs de actualizare…

Declarații de presă:

 

Transmisiune LIVE PortalSM:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.