Ultima actualizare: azi, 22:09

Locale

S-a dat startul recrutărilor. Polițiștii sătmăreni își caută colegi

Inspectoratul de Poliţie Județean Satu Mare, cu sediul în municipiul Satu Mare, str. Mihai Viteazul, nr. 11, desfăşoară activitatea de recrutare şi selecţie a candidaţilor pentru participarea la concursurile de admitere organizate în anul 2021 la instituţiile de învăţământ ale Ministerului Apărării Naţionale și la Academia Națională de Informații „Mihai Viteazul”, care pregătesc personal pentru nevoile Ministerului Afacerilor Interne, cursuri cu frecvenţă, după cum urmează:

  1. Învățământul postliceal
  • Concursul de admitere la școlile postliceale din cadrul M.Ap.N., pe locurile M.A.I.:
  • Şcoala Militară de Maiştri Militari şi Subofiţeri a Forţelor Terestre „Basarab I” Pitești,
  • Școala Militară de Maiștri Militari și Subofițeri pentru Comunicații, Tehnologia Informației și Apărare Cibernetică – Sibiu,
  • Şcoala Militară de Maiştri Militari şi Subofiţeri a Forţelor Aeriene „Traian Vuia” Boboc,
  • Şcoala Militară de Maiştri Militari a Forţelor Navale „Amiral Ion Murgescu” Constanța,
  • Școala Militară de Maiștri Militari și Subofițeri de Logistică.
  1. Învățământul superior
  2. Concursul de admitere la instituţiile de învăţământ superior din cadrul M.Ap.N., pe locurile M.A.I.:

– Universitatea Naţională de Apărare „Carol I” București,

– Academia Forţelor Terestre „Nicolae Bălcescu” Sibiu,

– Academia Tehnică Militară „Ferdinand I”,

– Institutul Medico-Militar,

– Academia Navală „Mircea cel Bătrân” Constanța.

  1. Concursul de admitere la instituţia de învăţământ superior din cadrul S.R.I., pe locurile M.A.I.:

– Academia Naţională de Informaţii „Mihai Viteazul” București.

Înscrierea pentru admiterea la instituţiile de învăţământ superior ale M.Ap.N. și S.R.I. precum şi la şcolile postliceale ale M.Ap.N. se realizează până la data de 24.05.2021, nr. de locuri alocate fiind precizate în tabelul alăturat.

Informaţiile privind înscrierea, condiţiile de participare şi constituirea dosarelor de candidat se pot obţine la Serviciul Resurse Umane din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Satu Mare, telefon 0261/807777, interior 20667 sau 20668 de luni până vineri, între orele 09.00 – 14.00, precum şi pe site-urile: www.mai.gov.ro, www.armyacademy.ro, www.mta.ro, www.animv.ro, www.ncoacademy.ro, www.unap.ro, www.anmb.ro.

NUMĂRUL DE LOCURI LA INSTITUŢII DE ÎNVĂŢĂMÂNT

ale M.Ap.N. şi S.R.I. care pregătesc personal pentru M.A.I., în anul şcolar/universitar 2021 – 2022

  1. Învăţământ superior (ofiţeri) – studii universitare de licenţă, învăţământ cu frecvenţă

 

4 comentarii

  1. AziNu Răspunde

    Mai da-o in p*m da mai aveti loc? Zici ca astia sunt consumabile, sau au un sac fara fund la politie. Da astia sunt angajati pentru noi , nu pentru infractori. Cand au de a face cu infractorii , se caca pe ei la propriu! Daca e in preajma politia, risti sa mori! Dovedit de Dinca si multi altii

    • radical2 Răspunde

      Calm down… Trebuie multi, si prosti. Altfel nu ai o masa pe care s-o poti manipula. Asa a fost intotdeauna, asa va ramane.

  2. Satmarean Răspunde

    Oricum nu se va schimba nimic pana cand nu se face o restructurare TOTALA la nivel national, care nu se va intampla. Se vor face angajari pe aceleasi criterii ‘obiective’ ca si pana acum politistii (sau ‘militienii ? ‘) vor da amenzi si vor musamaliza dosarele care trebuie , vor abuza de uniforma si grad s.a.m.d. , respect pentru exceptii care sunt din pacate putine si marginalizate daca nu inlaturate, ca fiind incomode… Cam asta e perceptia, confirmata de realitate.

  3. Xpert68 Răspunde

    Concursul nu e pentru ofiteri sau agenti de politie, e pentru ofiteri MAN!, SRI si maistri militari si subofiteri de intendenta!! Academia de Politie e pentru ofiteri de politie si Scolile de la Campina si Cluj pentru agenti de politie!!! Pentru mancatorii de rahat: pentru politie nu s-au scos locuri pentru scoli inca la concurs !!!! Cine este handicapat intelege ce vrea el!!!!Titlul de presa este eronat!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.