Ultima actualizare: azi, 20:45

Publicitate

Șemineul electric reproduce la costuri extrem de mici atmosfera nobiliară a șemineelor pe lemne

Grație tehnologiilor avansate și inovațiilor din ultimul deceniu în zona soluțiilor termice și funcțional-decorative, cei mai renumiți producători din industrie, au lansat o nouă gamă de dispozitive electrice, care devin alternativa perfectă la clasicul semineu pe lemne reproducând surprinzător de fidel, atmosfera magică a încălzirii cu lemne.

Confortabile și ușor de utilizat datorită telecomenzii, timerului, afișajului reglabil și termostatului, gama de șeminee electrice 3D, disponibile în oferta specialiștilor sibieni de la PEFOC sunt ideale pentru a înlocui ambiental, un șemineu tradițional pe lemne în locurile în care nu este posibilă instalarea unui coș de fum – apartamente la bloc sau locuințe aflate în zone protejate din punct de vedere arhitectural sau ecologic.

Cu cele peste 100 de culori și efecte virtuale ale flăcărilor generate cu ajutorul tehnologiei avansate 3D LED, acum nu mai este nevoie să te retragi într-o cabană la munte ca să te poți bucura de experiența relaxării în fața unui șemineu clasic, petrecând momente de neuitat alături de persoana iubită, la un pahar de vin sau citindu-le povești celor mici la gura sobei virtuale. Termostatul digital montat pe șemineu, permite verificarea și reglarea temperaturii, acesta putând genera căldura într-o cameră de până la 37 de metri pătrați.

La un  semineu electric, lumina este reglabilă pe mai multe niveluri astfel încât, să poți obține ambianța dorită în funcție de preferințele tale. Opțiunea este valabilă și pentru reglajul flăcărilor generate virtual, care permite setarea pe 5 viteze diferite. Consumul energetic de 11,2 W/h devine o valoare de neglijat, în comparație cu beneficiile pe termen lung, aduse de un șemineu electric.

Așa cum aminteam și la început, acest model special de șemineu de apartament nu are nevoie de instalarea unui coș de fum și este disponibil într-o paletă variată de modele și culori, potrivite preferințelor fiecărui client în parte. Un șemineu electric alb, negru, maro sau gri, precum și diferitele modele sculptate pe șemineul electric, te așteaptă pentru a se asorta perfect cu stilul locuinței tale, aducându-ți și acel plus de confort, design și relaxare.

Pentru a nu lăsa niciun detaliu neplanificat, șemineele electrice 3D sunt echipate cu un timer, ce poate fi setat într-un interval de la 30 min până la 9h. De asemenea, luminozitatea poate fi setată pe 5 nivele diferite la orice model de șemineu electric 3D și oferă utilizatorului posibilitatea de a obține luminozitatea ideală în funcție de preferințele sale și de ambianța pe care dorește s-o creeze. Această opțiune este valabilă și în cazul frecvenței flăcărilor, reglabile în 5 trepte de putere.

Combinație perfectă între design și funcționalitate, șemineul electric devine o veritabilă mașină a timpului cu care vei călători în vremurile copilăriei tale, întorcându-te în casa caldă a bunicilor, dar și un element de decor ce va înnobila spațiul destinat familiei tale, cu aura unui sanctuar de relaxare și bună dispoziție, toate acestea în intimitatea propriului tău apartament de la bloc.

Dacă ai întrebări sau orice alt fel de nelămuriri, echipa profesioniștilor PEFOC îți propune un catalog complet de soluții alternative de încălzire. Începând de la șeminee clasice, moderne, electrice, pe lemne sau peleți, sobe noi cu aspect rustic, coșuri de fum și până la modele unicat de gratar de gradina confecționate din material ceramic pentru experiențe culinare desăvârșite, vei putea beneficia de produse cu adevărat premium, dar și servicii profesionale de montaj sau consiliere de specialitate, care să îți permită alegerea soluției perfecte pentru nevoile tale de încălzire și decor.

Un comentariu

  1. alex Răspunde

    HA HA HA…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.