Ultima actualizare: azi, 15:02

Locale

FOTO. Îmbulzeală într-un supermarket pentru reduceri. Probleme la scanarea produselor

Îmbulzeală într-un supermarket din municipiul Satu Mare pentru reduceri. Oamenii s-au înghesuit încă de dimineață pentru a prinde produse la preț redus, însă atunci când au ajuns la casă s-au lovit de o problemă: bunurile nu au putut fi scanate.

,,A fost înghesuială de la ora 6.30, de când s-a deschis magazinul, pentru că nu s-au putut scana produsele aflate la promoție. Oamenii au avut de așteptat o oră și jumătate pentru a-și putea plăti produsele”, a spus un sătmărean.

8 comentarii

  1. comentator Răspunde

    Pe tigăi adunarea! Întreb așa discret pentru aglomerarea asta profesional organizată pe timp de pandemie cineva nu primește ceva amendă de la autorități? Totuși să stai acolo buluc-grămadă o oră jumate să achiți e debandadă curată!

    • Travel Tutitu Răspunde

      “Marele castig” a fost de aproximativ 10 lei , la toate produsele “reduse”, asa ca si oamenii sunt de vina ! Sa te prezinti la magazin la ora 6,30 doar ca sa-ti cumperi trei kg de zahar ,trei beri,trei litri de lapte si un kg de banane la jumatate de pret,clar trebuie sa suferi de ceva la mansarda !

  2. Ășâțî Răspunde

    Același fotoreporter lucrează și pentru presasm?

  3. Unu Răspunde

    Ce prostie !. Cum pot prosti oamenii !. Fantastic !!!

  4. Marsh Răspunde

    Voi ce comentati aiurea… oamenii aia ce se gandesc la o economisire sunt majoritatea oameni sarmani, batrani ce nu le ajung pensia s.a.m.d. … pt. ei conteaza aia 10 lei si daca trebuie sa fie la magazin la 6.30
    Stiu ca sunteti toti niste “bogatasi” , dar sunteti saraci inauntru.

    • comentator Răspunde

      Măi @Marsh, eu nu știu tu ce comentarii citești. Eu ziceam că a fost organizat sub orice critică. Eu dacă aș fi în locul oamenilor pe cât se poate nu aș mai trece pragul magazinului ăsta. De te pricopsești în acest răstimp cu ceva covid din cauza lor ieși clar în pierdere. Să exploatezi în halul ăsta și să încerci să-ți faci imagine pozitivă pe seama sărmanilor spune multe. Cel puțin mie.

    • @Marsh Răspunde

      Dăi dreq de 10 lei !! Orice pensionar ai fi nu cred că merita osteneala de a te trezi cu noaptea-n cap să ajungi pe la ora 6 la magazin,apoi să riști să te alegi și cu alte “bucurii” !Și nu cred că fix cele trei beri ,câteva banane puțin zahăr si lapte le lipsea lor din casă ! Hai să fim serioși !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.