Ultima actualizare: azi, 23:07
Locale

Tragedie în județul vecin: Un copil (13 ani) s-a spânzurat. Mama lui plecase de acasă din cauza scandalurilor

Tragedie în județul vecin. Un băiat în vârstă de 13 ani s-a spânzurat, luni, în podul casei părinteşti din comuna Roşia, judeţul Bihor, după ce mama lui plecase de acasă din cauza scandalurilor, titrează eBihoreanul.

,,Apelul 112 s-a înregistrat, luni, în jurul orei 15. Este vorba despre un băiat de 13 ani din Roşia. Cauza exactă a decesului urmează să fie stabilită în urma efectuării necropsiei”, a precizat, la solicitarea Bihoreanului, Ioana Lascău, ofiţer de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor.

La faţa locului s-au deplasat poliţiştii Secţiei nr. 1 de Poliţie Rurală Beiuş. În cauză nu există suspiciuni că băiatul ar fi fost victima unei infracţiuni. Un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă a fost trimis la faţa locului, însă băiatul nu a putut fi salvat.

Oamenii din sat spun că băiatul a fost, probabil, afectat de faptul că în urmă cu circa o săptămână mama şi cu unul dintre cei doi fraţi ai lui au plecat de acasă şi nu s-au mai întors. Femeia ar fi fost determinată să părăsească domiciliul de scandalurile din familie, zic oamenii din zonă. Astfel, doi băieţi au rămas cu tatăl lor acasă.

Sursa: eBihoreanul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.