Ultima actualizare: azi, 09:44

Locale

Toți elevii din municipiul Satu Mare vor merge la școală cu prezență fizică

După ce municipiul Satu Mare a trecut în scenariul verde, iar în reședința de județ se aplică noi măsuri, mai relaxate, privind domeniul HoReCa și cel al spectacolelor/culturii, autoritățile vin cu o nouă veste bună. Începând de miercuri, 5 mai, toți copiii din municipiul Satu Mare vor putea reveni la școală.

Toți elevii din municipiul Satu Mare vor putea fi prezenți fizic la școală, începând de mâine, miercuri, 5 mai. Vor exista în continuare restricții privind cursurile școlare în localitățile din județ care se mai află în scenariul roșu, și anume Acâș, Ciumești, Pir, Santău și Viile Satu Mare.

Incidența în municipiul Satu Mare a coborât la 1,09 infectări la mia de locuitori, ceea ce face ca, alături de celelalte localități urbane din județ, măsurile de protecție care se aplică permit de exemplu funcționarea restaurantelor la o capacitate de ocupare de 50%, organizarea de spectacole, concerte la o capacitate de 50% a sălii și funcționarea cu publicul a operatorilor licențiați în domeniul jocurilor de noroc la o capacitate de 50%.

CITEȘTE ȘI:

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.