Ultima actualizare: azi, 17:25

Locale

Un bărbat eliberat din Penitenciarul Satu Mare a agresat o fetiță de 12 ani. S-a întors după gratii

Un bărbat în vârstă de 32 ani, eliberat în urmă cu câteva luni de la Penitenciarul Satu Mare, a fost arestat preventiv, duminică, după ce a molestat o fetiţă de 12 ani la intrarea într-un bloc din Oradea, titrează Bihoreanul. Agresorul a fost prins de tatăl fetiţei şi de vecini, care l-au imobilizat până la sosirea poliţiştilor.

Potrivit informării transmise, luni, de Parchetul de pe lângă Judecătoria Oradea, la solicitarea BIHOREANULUI, incidentul a fost anunţat prin numărul 112 duminică, la ora 18.35, şi s-a produs în faţa uşii de acces într-o scară de bloc de pe strada Erofte Grigore.

Fetiţa voia să intre în momentul în care a fost atacată, din spate, de către o persoană de etnie romă.

,,Inculpatul în vârstă de 32 ani a tras-o de haine şi a pipăit-o pe minoră, a prins-o de fund, cu intenţia de a o forţa să intre în scara blocului, însă a abandonat această acţiune, întrucât au intervenit mai multe persoane”, se arată în comunicatul procurorilor.

Oamenii auziseră strigătele fetiţei şi au intervenit, atacatorul fugind imediat. El a fost prins, însă, la intersecţia străzilor Oneştilor cu Cazaban, de tatăl fetiţei şi de orădeni din zonă, care l-au şi imobilizat până la sosirea poliţiştilor.

Bărbatul a fost dus la sediul Poliţiei Municipiului Oradea. Luat la întrebări cu privire la intenţia sa, dacă ar fi reuşit să o introducă pe fetiţă în scara blocului, individul a declarat „Ştiţi voi. Eram beat. Am băut”, potrivit comunicatului anchetatorilor.

În aceeaşi seară, bărbatul a fost prezentat la Judecătoria Oradea, unde judecătorul de drepturi şi libertăţi a emis pe numele lui un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile, măsură pe care individul o mai poate contesta la Tribunalul Bihor. Bărbatul este recidivist, fiind eliberat de doar câteva luni din Penitenciarul Satu Mare, unde a fost închis pentru infracţiuni rutiere.

Sursa: Bihoreanul

2 comentarii

  1. H&R Răspunde

    Dar de ce nu-l duceti in parlament din Bucuresti? Inca politician poate sa devina.

  2. hingeru Răspunde

    Dus la Zeicu la castrat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.