Ultima actualizare: azi, 16:37

Locale

VIDEO. Camion de 40 de tone, pe un drum de 7.5 tone în Satu Mare

Un camion de 40 de tone încărcat cu substanțe periculoase a fost surprins în această săptămână circulând pe un drum de 7.5 tone în municipiul Satu Mare.

Camionul de 40 de tone a fost surprins circulând pe strada Dariu Pop din municipiul Satu Mare, unde masa maximă admisă este de 7.5 tone. Conform legii, un camion de mare tonaj poate circula pe un drum cu masă mai mică în cazul în care are autorizație de circulație de la Primărie. În cazul în care nu are autorizație, amenda este de 290 lei.

9 comentarii

  1. Tir Răspunde

    Stire de 0 barat. De unde stiti ca nu are autorizatie de acces? Se poate achizitiona on-line 24h/ 24h

    • Altu cu bmw Răspunde

      De unde online? Vreau sa fac si eu sensu din centru cu TIRu

    • Altu cu BMW Răspunde

      Bineinteles ca poti sa circuli pe Dariu Pop cu autorizatia platita dar doar daca ai treaba acolo, ca altfel ne plimbam cu TIRu prin tot centru orasului fara sa descarcam/incarcam nimic.

      PLM, am platiti taxa ma plimb pe unde vrea, SUNT SOFER DE TIR!!!

  2. Satmarean 1 Răspunde

    Si daca nu are autorizatie,amenda e apa de ploaie. Daca ar fi 50000 amenda si confiscarea masinii si produsului din ea ar fi ceva. Asa …..o sa se mai repete!!!!

  3. cizmaru Răspunde

    Mai Altu cu BMW cu Tiru nu te plimbi pe unde vrei ca esti tu sofer ci primesti un traseu pe care il urmezi vezi ca si GPS are program pentru TIR si autoturisme dar tu nai de unde sa sti asa ceva

  4. cizmaru Răspunde

    Da mai exista si devieri acidentale cind este inchisa circulatia pe traseu

  5. H&R Răspunde

    Intrebarea este ca unde a mers? Poate asa a putut sa acceseze locatia/destinatia. Poate a avut autorizatie. Asa e stire de 0 bani.

  6. EU Răspunde

    De când au apărut camere de bord la 150 RON, toți retarzii și-au cumpărat, surprind în trafic una alta și o predau la presa sau portal sm care la rândul lor neavând subiecte de postat pe siturile de știri transforma orice nimic într-un breakingnews……

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.