Ultima actualizare: azi, 15:18

Locale

VIDEO. Cealaltă față a inundațiilor din Satu Mare: pompierii salvează ce pot, unii localnici stau la bar

Scene care ridică mari semne de întrebare au fost surprinse la Rătești: pompierii salvează ce pot, unii localnici stau în fața unui bar.

În timp ce pompierii salvau animalele și duceau cu barca persoane a căror case au fost inundate, unii localnici stăteau la un bar din localitate și se uitau la salvatori.

Forţele de ordine s-au arătat deranjate de acest fapt.

 

VIDEO:

14 comentarii

  1. Calin Răspunde

    #CăBăăăă!!!! Paru pă ei!

  2. chupacabra Răspunde

    RESPECT !

  3. H&R Răspunde

    Salveaza si ei ce mai pot.

  4. OSCAR Răspunde

    Nu vor sa se inece cu apa!!!!🤣🤣🤣

  5. H&R Răspunde

    Apoi asta e daca Apele Romane angajeaza barmane/ospatarite in functii. Poate ea este de servici acum. Mai stii tu? Deci nu vad ca ar putea fi orice problema.

  6. Travel Tutitu Răspunde

    Cred că se vor simți jigniți că au fost numiți simplu, “localnici”,pentru că de fapt erau persoane importante, punjab-iști bruneți dintre votanții de bază ai primarului, care tocmai ce primiseră ajutorul social și nu se puteau abate de la agenda lor culturală a zilei,fiind programată o întâlnire cu restul intelectualilor satului la biblioteca din localitate având ca temă “votul meu e bunăstarea ta” adresată primarului !!Pe terasă au ieșit din curiozitate,ocazie cu care și-au exprimat cu îndârjire îndemnul democratic în dialect rromales- “mai cu viață,mai cu viață,că noi vă plătim”- către forțele de ordine care acționau in zonă.Binențeles sigur că da ei și-au continuat dezbaterea și n-au plecat de acolo decât seara târziu, după ce s-au asigurat că totul e în ordine,urmând ca a doua zi să se întâlnească cu toții la primăria comunei pentru o nouă negociere cu primarul,vizând majorarea ajutorului social.Haules baules !

  7. radical2 Răspunde

    Și care-i problema ca stau la bar. Pot sta unde vor. Autoritățile să-și facă treaba ca de aia ii plătim. Ia uite.

    • 😉 Răspunde

      👍
      “Forţele de ordine s-au arătat deranjate de acest fapt” …la munca nu la belit de pwla

    • Vulpea bi-polara Răspunde

      Mda… . Teoretic, platim impozite pentru ca la nevoie sa beneficiem de servicii. In practica, autoritatile sunt depasite/luate prin surprindere, voluntarii fac treaba primariei/florisalului etc. Iar pti.arele de acolo va fi reales in aplauze…

      • satmarean Răspunde

        Pai bai pielea P..ii daca i-ti ia foc casa, tu te uiti la ia si astepti pompierii? Asta este ok daca locuiesti in municipiu cand ajung repede, dar cand ai casa in Pomi unde dureaza 45 min. drumul, ce faci? A minune, pompierii voluntari, care pe la carciuma, care pe la lucru pe ogor, etc. Pana i-i aduni ajung a-i din satu mare=ce arde nu putrezeste::))

    • Nha Răspunde

      Tu daca te caci in buda , chemi pompierii sa-ti traga apa ?!

  8. Radu Cristescu Răspunde

    Oamenii stau la bar, că acolo sunt în siguranță!

  9. Anonim Răspunde

    Este centru de comanda ,ce stit voi in localitățile mici barul este centru de informare si socializare cu program zilnic .

  10. H&R Răspunde

    Ala e Parlamentul din Ratesti. Ce vorbiti nebunii..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.